Når du skal have strimlede krydderurteblade, er det nemmest at lægge bladene oven på hinanden og rulle dem til en lille cigar. Så har du bedst styr på bladene.
15331 kJ / 3664 kcal
843 kJ / 202 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 10,3 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 58,3 % | 28,9 g |
Fedt: | 31,4 % | 7,2 g |
Endnu en nem opskrift med tomatsauce.
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
10 g
Smør
|
|
---|---|
1
Stort finthakket løg (ca. 100 g)
|
|
3 spsk
Rød karrypasta
|
|
3 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
2½ dl
Vand
|
|
1 dåse
Afdryppede, skyllede kikærter i lage (ca. 240 g)
|
|
1 tsk
Flydende honning
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
200 g
Skyllede babyspinatblade
|
|
2 spsk
Strimlede mynteblade
|
200 g
Salatost
|
|
---|---|
15 g
Smør
|
Mynteblade
|
---|
320 g
Basmatiris - koges
|
|
---|---|
2 dl
Græsk yoghurt
|
|
1 dl
Mangochutney
|
|
1
Limefrugt i både
|