Når du skal have strimlede krydderurteblade, er det nemmest at lægge bladene oven på hinanden og rulle dem til en lille cigar. Så har du bedst styr på bladene.
11424 kJ / 2730 kcal
628 kJ / 150 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 13,4 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 58 % | 21,5 g |
Fedt: | 28,6 % | 4,9 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
10 g
Smør
|
|
---|---|
1
Stort finthakket løg (ca. 100 g)
|
|
3 spsk
Rød karrypasta
|
|
3 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
2½ dl
Vand
|
|
1 dåse
Afdryppede, skyllede kikærter i lage (ca. 240 g)
|
|
1 tsk
Flydende honning
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
200 g
Skyllede babyspinatblade
|
|
2 spsk
Strimlede mynteblade
|
200 g
Salatost
|
|
---|---|
15 g
Smør
|
Mynteblade
|
---|
320 g
Basmatiris - koges
|
|
---|---|
2 dl
Græsk yoghurt
|
|
1 dl
Mangochutney
|
|
1
Limefrugt i både
|