Daddelkonfekt
•
Konfekt med dadler er et godt alternativ til den klassiske marcipankonfekt, og så smager det rigtig godt.
Ingredienser
Daddelmarcipan
|
200 g
Smuttede mandler
|
|
|---|---|
|
150 g
Udstenede dadler
|
Peanutbutterkaramel
|
50 g
Smooth peanutbutter
|
|
|---|---|
|
1 dl
Mælk
|
|
|
1 spsk
Flydende honning
|
|
200 g
Mørk chokolade
|
|---|
Pynt
|
Finthakkede peanuts
|
|---|
Sådan gør du
Daddelmarcipan
Peanutbutterkaramel
Anretning
Pynt
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Opbevar konfekten på køl i en lukket beholder.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1768 kJ / 422 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 7,5 g |
| Protein: | 9,9 g |
| Fedt: | 26,5 g |
| Kulhydrat: | 36,4 g |
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.