Daddelmarcipan
10 min
•
&format=webp)
Denne marcipan er lavet af dadler og er et alternativ til den klassiske marcipan. Den er let at lave og kan bruges til at lave julekonfekt.
Ingredienser
Daddelmarcipan
200 g
Smuttede mandler
|
|
---|---|
150 g
Udstenede dadler
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Pak marcipanen godt ind i film og opbevar den på køl - indtil brug.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1884 kJ / 450 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 13,9 g |
Protein: | 12,9 g |
Fedt: | 30,7 g |
Kulhydrat: | 31,1 g |
