Dampede hvide asparges med brunet smør, nødder og estragon

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

En himmerigsmundfuld af hvide asparges med brunet smør og sprøde hasselnødder. En opskrift lavet af Mads Schytte fra gastromand.dk til Karolines Køkken.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 hvide asparges
  • 125 g smør
  • flagesalt
  • 1 dl grofthakkede hasselnøddekerner eller mandler
  • 8 friske estragonkviste

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

1. Skræl aspargesene. 2. Bring lidt vand i kog i en stor gryde - tilsæt ¼ af smørret + lidt salt. 3. Brun ¾ af smørret på en pande, tilsæt nødderne og tag af varmen. 4. Damp aspargesene under låg i 5-6 min. 5. Anret med estragon.

Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 7 %
  • Fedt: 88 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag