Dampede hvide asparges med brunet smør, nødder og estragon

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En himmerigsmundfuld af hvide asparges med brunet smør og sprøde hasselnødder. En opskrift lavet af Mads Schytte fra gastromand.dk til Karolines Køkken.

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 hvide asparges
  • 125 g smør
  • flagesalt
  • 1 dl grofthakkede hasselnøddekerner eller mandler
  • 8 friske estragonkviste

Sådan gør du

Sådan gør du

1. Skræl aspargesene. 2. Bring lidt vand i kog i en stor gryde - tilsæt ¼ af smørret + lidt salt. 3. Brun ¾ af smørret på en pande, tilsæt nødderne og tag af varmen. 4. Damp aspargesene under låg i 5-6 min. 5. Anret med estragon.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 7 %
  • Fedt: 88 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: