Dampede hvide asparges med brunet smør, nødder og estragon

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

En himmerigsmundfuld af hvide asparges med brunet smør og sprøde hasselnødder. En opskrift lavet af Mads Schytte fra gastromand.dk til Karolines Køkken.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 hvide asparges
  • 125 g smør
  • flagesalt
  • 1 dl grofthakkede hasselnøddekerner eller mandler
  • 8 friske estragonkviste

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

1. Skræl aspargesene. 2. Bring lidt vand i kog i en stor gryde - tilsæt ¼ af smørret + lidt salt. 3. Brun ¾ af smørret på en pande, tilsæt nødderne og tag af varmen. 4. Damp aspargesene under låg i 5-6 min. 5. Anret med estragon.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 7 %
  • Fedt: 88 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag