Dampede spidskål med persille

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Den velsmagende hytteostdressing passer skønt til de dampede spidskål og den stegte mørbrad.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 2 små spidskål eller ½ hvidkål (ca. 1 kg)
  • 1 dl hakket bredbladet persille
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Hytteostdressing

Hertil

  • 500 g svinemørbrad - stegt som små bøffer
  • 1 kg kogte kartofler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Fjern de yderste, grove blade fra spidskålene. Del kålene i kvarte og fjern stokken. Kom de kvarte spidskål i gryden og lad dem blive i vandet i ca. 2 min. Tag spidskålene op med en hulske og lad dem dryppe godt af på en rent viskestykke. Læg de kvarte spidskål i et ovnfast fad - med skærefladen op ad. Drys med persille, salt og peber. Dæk fadet med alufolie og damp kålene midt i ovnen.

Hytteostdressing

Vend imens hytteost sammen med de øvrige ingredienser og stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Dampning

Ca. 12 min. ved 225°- tradtionel ovn.

Tips

Hvis du bruger hvidkål, så skær det i 8 stykker.
Dressingen kan tilsættes lidt vand, hvis den er for fast.

Sådan afpudser du en svinemørbrad

Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,5 g
  • Protein: 39 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 18 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag