Dessertpizza med ost og nektariner
30 min
•
Arbejdstid: 15 min
•
Dessertpizza - lyder det mærkeligt? Nej vel - og vi siger pizza som dessert – JA TAK! Prøv det. Det er nemt og smager bare så lækkert, sprødt og sødt. Og har du først prøvet at servere dessertpizza bliver det snart en tradition - lige noget for pizza- og dessertelskere.
Ingredienser
Dessertpizza med ost og nektariner
|
1
Koldhævet pizzadej, se link under opskriften (ca. 750 g)
|
|---|
|
2 spsk
Creme fraiche 38%
|
|
|---|---|
|
75 g
Hvidskimmelost, eller anden blå/hvid skimmelost
|
|
|
1
Nektarin eller blomme i tynde skiver
|
|
|
100 g
Friske brombær
|
|
|
Frisk rosmarin
|
Sådan gør du
Dessertpizza med ost og nektariner
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Pizzaen smager også godt med syltede eller friske valnødder på toppen - og har du en sød tand, smager det også herligt med et par dråber ahornsirup på ost og frugt.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
904 kJ / 216 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,3 g |
| Protein: | 6 g |
| Fedt: | 6,5 g |
| Kulhydrat: | 33 g |