Dessertsnitte med ostecreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

En opskrift på en frisk og lækker dessert. Dessertsnitter med ostecreme er en nem og overskuelig opskrift, som passer til alle lejligheder.

Ingredienser

Antal portioner
  • 75 g lyse eller grønne rosiner
  • 2 spsk hvid portvin eller sherry
  • 125 g Castello® Black Black
  • 2 blommer, fx victoria
  • 8 skiver ristet groft flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom rosiner i en skål og hæld portvin over. Lad det stå og trække i ca. 2 timer. Kom osten i en skål og mos den med en gaffel. Vend rosiner og portvin heri. Skær blommerne i halve, fjern stenene og skær 16 blommeskiver i alt.

Ved serveringen

Fordel en skive blomme på hver fluteskive og fordel herpå ostecremen. Afslut med en skive blomme og server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,3 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 35 %
  • Alkohol: 3 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Viozinho, Rabigato, Arinta Bordeaux, Frankrig

Hvid portvin eller sauternes Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ost