Dessertsnitte med ostecreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

En opskrift på en frisk og lækker dessert. Dessertsnitter med ostecreme er en nem og overskuelig opskrift, som passer til alle lejligheder.

Ingredienser

Antal portioner

  • 75 g lyse eller grønne rosiner
  • 2 spsk hvid portvin eller sherry
  • 125 g Castello® Black Black
  • 2 blommer, fx victoria
  • 8 skiver ristet groft flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom rosiner i en skål og hæld portvin over. Lad det stå og trække i ca. 2 timer. Kom osten i en skål og mos den med en gaffel. Vend rosiner og portvin heri. Skær blommerne i halve, fjern stenene og skær 16 blommeskiver i alt.

Ved serveringen

Fordel en skive blomme på hver fluteskive og fordel herpå ostecremen. Afslut med en skive blomme og server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,3 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 35 %
  • Alkohol: 3 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Viozinho, Rabigato, Arinta Bordeaux, Frankrig

Hvid portvin eller sauternes Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ost