Dessertsnitte med ostecreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

En opskrift på en frisk og lækker dessert. Dessertsnitter med ostecreme er en nem og overskuelig opskrift, som passer til alle lejligheder.

Ingredienser

Antal portioner

  • 75 g lyse eller grønne rosiner
  • 2 spsk hvid portvin eller sherry
  • 125 g Castello® Black Black
  • 2 blommer, fx victoria
  • 8 skiver ristet groft flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom rosiner i en skål og hæld portvin over. Lad det stå og trække i ca. 2 timer. Kom osten i en skål og mos den med en gaffel. Vend rosiner og portvin heri. Skær blommerne i halve, fjern stenene og skær 16 blommeskiver i alt.

Ved serveringen

Fordel en skive blomme på hver fluteskive og fordel herpå ostecremen. Afslut med en skive blomme og server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,3 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 35 %
  • Alkohol: 3 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Viozinho, Rabigato, Arinta Bordeaux, Frankrig

Hvid portvin eller sauternes Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ost