Bowl med grillet ost

Bowl med grillet ost

45 min Hovedret

Lækker bowl med grillet ost og krydrede tomatris. Desuden er der masser af saftige og sprøde grøntsager, som gør bowlen til en dejlig oplevelse for både ganen og for øjet. Bowl med grillet ost kan spises derhjemme, men du kan også bruge den til en picnic på stranden eller i parken. De krydrede ris kan spises kolde og tages med sammen med grøntsagerne. Så er det blot at tænde op i grillen eller lave et bål og stege osten, så I spiser den varm. Grillosten er som navnet siger velegnet til både at grille og stege, da den holder faconen, når den bliver varm. Server en bowl med grillet ost en helt almindelig onsdag aften eller en helt ekstaordinær onsdag aften.

Mere inspiration

Vil du have inspiration til flere bowls? Og idéer til at undgå madspild.

Velbekomme!
Tip

Har du en rest kogte ris i køleskabet, kan du stege dem sammen med løg, hvidløg, gulerødder og karrypasta. Det går lidt hurtigere end at lave de krydrede ris, og samtidig undgår du måske også madspild.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11475 kJ / 2743 kcal

Næringsindhold pr. 100g

417 kJ / 100 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 15 % 3,7 g
Kulhydrat: 53,1 % 13 g
Fedt: 31,9 % 3,6 g
Relateret video
Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Ingredienser