Bowl med grønkål, rødbedecreme og salatost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

30 min

Dejlig og mættende vegetarisk bowl. Denne salatbowl kan både spises som eller serveres med kylling til.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 240 g perlespelt (ca. 3 dl)
  • 3 dl vand
  • ¾ tsk groft salt

Syltede rødløg

  • 2 rødløg i halve, tynde skiver (ca. 125 g)
  • 1 spsk rødvinseddike
  • 2 tsk honning

Rødbedesalat

  • 300 g skyllede grønkålsblade
  • 1 dl friskpresset appelsinsaft
  • 1 stor appelsin i fileter (ca. 125 g)
  • 100 g Arla® Puck salatost i blok
  • 50 g grofthakkede saltede mandler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl perlespelten godt og kom den i en gryde med kogende vand tilsat salt. Kog spelten ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 12 min. Tag gryden af varmen og lad spelten trække, stadig under låg, i ca. 12 min.

Syltede rødløg

Bland rødløg, eddike og honning i en skål. Lad det trække tildækket på køkkenbordet i ca. 15 min.

Rødbedesalat

Kom rødbederne i en si og lad dem addryppe. Vend rødbederne sammen med fraiche og salt. Smag til.

Fjern ribbene i grønkålsbladene og riv bladene i mindre stykker. Knug grønkålsbladene sammen med appelsinsaft. Anret grønkålen i 4 skåle sammen med perlespelt, rødbedesalat, løg, appelsin, smuldret salatost og mandler.

Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 44,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag