Bowl med grønkål, rødbedecreme og salatost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Dejlig og mættende vegetarisk bowl. Denne salatbowl kan både spises som eller serveres med kylling til.

Ingredienser

  • 240 g perlespelt (ca. 3 dl)
  • 3 dl vand
  • ¾ tsk groft salt

Syltede rødløg

  • 2 rødløg i halve, tynde skiver (ca. 125 g)
  • 1 spsk rødvinseddike
  • 2 tsk honning

Rødbedesalat

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl perlespelten godt og kom den i en gryde med kogende vand tilsat salt. Kog spelten ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 12 min. Tag gryden af varmen og lad spelten trække, stadig under låg, i ca. 12 min.

Syltede rødløg

Bland rødløg, eddike og honning i en skål. Lad det trække tildækket på køkkenbordet i ca. 15 min.

Rødbedesalat

Kom rødbederne i en si og lad dem addryppe. Vend rødbederne sammen med fraiche og salt. Smag til.

Fjern ribbene i grønkålsbladene og riv bladene i mindre stykker. Knug grønkålsbladene sammen med appelsinsaft. Anret grønkålen i 4 skåle sammen med perlespelt, rødbedesalat, løg, appelsin, smuldret salatost og mandler.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 44,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 29 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: