Bowl med grønkål, rødbedecreme og salatost
30 min
•
Dejlig og fyldig vegetarisk bowl. Denne salatbowl kan både spises som eller serveres med kylling til.
Ingredienser
240 g
Perlespelt (ca. 3 dl)
|
|
---|---|
3 dl
Vand
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Syltede rødløg
2
Rødløg i halve, tynde skiver (ca. 125 g)
|
|
---|---|
1 spsk
Rødvinseddike
|
|
2 tsk
Honning
|
Rødbedesalat
1
Skrællet groftrevet rå rødbede (ca. 200 g)
|
|
---|---|
2 dl
Fraiche
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
300 g
Skyllede grønkålsblade
|
|
---|---|
1 dl
Friskpresset appelsinsaft
|
|
1
Stor appelsin i fileter (ca. 125 g)
|
|
100 g
Salatost
|
|
50 g
Grofthakkede saltede mandler
|
Sådan gør du
Syltede rødløg
Rødbedesalat
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8394 kJ / 2006 kcal
Næringsindhold pr. 100g
473 kJ / 113 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3 g |
Protein: | 16,7 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 53,9 % | 15 g |
Fedt: | 29,4 % | 3,8 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.