8338 kJ / 1993 kcal
471 kJ / 113 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3 g |
Protein: | 16,8 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 53,6 % | 14,9 g |
Fedt: | 29,6 % | 3,8 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Perlespelt (ca. 3 dl)
|
240 g |
---|---|
Vand
|
3 dl |
Groft salt
|
¾ tsk |
Rødløg i halve, tynde skiver (ca. 125 g)
|
2 |
---|---|
Rødvinseddike
|
1 spsk |
Honning
|
2 tsk |
Skrællet groftrevet rå rødbede (ca. 200 g)
|
1 |
---|---|
Fraiche
|
2 dl |
Groft salt
|
¼ tsk |
Skyllede grønkålsblade
|
300 g |
---|---|
Friskpresset appelsinsaft
|
1 dl |
Stor appelsin i fileter (ca. 125 g)
|
1 |
Salatost
|
100 g |
Grofthakkede saltede mandler
|
50 g |