Her er endnu en lækker sag - lidt af samme skuffe....
De færdige donuts kan fryses uden pynt. Lun dem inden servering.
Du kan også dyppe de færdigkogte donuts i en tynd donut glaze - så får dine donuts en blank overflade. Smelt 75 g smør i en lille gryde. Tilsæt 1 dl mælk og 250 g flormelis og varm blandingen op. Pisk i glazen til den er glat og uden klumper. Tag gryden af varmen og vend de kogte donuts i glazen. Pynt fx dine donuts med slik, fyldte chokolade, krymmel eller andet farverigt pynt.
53536 kJ / 12795 kcal
2034 kJ / 486 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 3,4 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 28,4 % | 34 g |
Fedt: | 68,2 % | 37,5 g |
Du kan pynte dine donuts med sukker, glasur i valgfri farve og mønster - eller dyppe dem i donut glaze, som er en tyndtflydende glasur. Donuts kan også pyntes med slik, chokolade, friske bær - kun fantasien sætter grænser...