Donuts

Donuts

60+ min
Fryseegnet

Lækre hjemmelavede donuts - der smager så meget bedre end dem du køber. Donuts er ikke svære at lave. Følg denne donuts opskrift og overrask familie og venner med en flot hjemmelavet donut. Du kan pynte dine donuts med sukker, glasur i valgfri farve og mønster - eller dyppe dem i donut glaze, som er en tyndtflydende glasur. Donuts kan også pyntes med slik, chokolade, friske bær - kun fantasien sætter grænser...

Mere inspiration

Her er endnu en lækker sag - lidt af samme skuffe....

Velbekomme!
Frysetip

De færdige donuts kan fryses uden pynt. Lun dem inden servering.

Variation

Du kan også dyppe de færdigkogte donuts i en tynd donut glaze - så får dine donuts en blank overflade. Smelt 75 g smør i en lille gryde. Tilsæt 1 dl mælk og 250 g flormelis og varm blandingen op. Pisk i glazen til den er glat og uden klumper. Tag gryden af varmen og vend de kogte donuts i glazen. Pynt fx dine donuts med slik, fyldte chokolade, krymmel eller andet farverigt pynt.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

53536 kJ / 12795 kcal

Næringsindhold pr. 100g

2034 kJ / 486 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 3,4 % 4,1 g
Kulhydrat: 28,4 % 34 g
Fedt: 68,2 % 37,5 g
Relateret video
Donuts

Du kan pynte dine donuts med sukker, glasur i valgfri farve og mønster - eller dyppe dem i donut glaze, som er en tyndtflydende glasur. Donuts kan også pyntes med slik, chokolade, friske bær - kun fantasien sætter grænser...

Ingredienser