Ca. 20 min. ved 175° - varmluft.
46558 kJ / 11128 kcal
1438 kJ / 344 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 3,3 % | 2,8 g |
Kulhydrat: | 52,6 % | 44,5 g |
Fedt: | 43,7 % | 17 g |
Alkohol: | 0,4 % |
Sådan laver du din egen hyldeblomstsaft.
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
3 blade
Husblas
|
|
---|---|
4 dl
Piskefløde
|
|
150 g
Grofthakket hvid chokolade
|
|
1½ dl
Koncentreret hyldeblomstsaft
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
---|---|
250 g
Sukker (ca. 3 dl)
|
|
4
Æg
|
|
100 g
Hvedemel (ca. 1¾ dl)
|
|
100 g
Kartoffelmel (ca. 1½ dl)
|
|
1½ tsk
Bagepulver
|
|
50 g
Mandelmel (ca. 1½ dl)
|
3½ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
2 tsk
Vaniljesukker
|
|
3 spsk
Muscat - sød dessertvin
|
100 g
Blødt smør
|
|
---|---|
600 g
Flormelis
|
|
300 g
Flødeost
|
400 g
Abrikosmarmelade - evt. blendet
|
|
---|---|
1 spsk
Muscat - sød dessertvin
|
|
Lagkageplast (ca. 8 cm bred)
|
Spåner af hvid chokolade
|
|
---|---|
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
Bellis/tusindfryd eller andre spiselige blomster
|