Sprøde og seje durumboller, der er bagt af en dej, som hæver koldt natten over og kun indeholder en smule gær. Bollerne er supernemme at tilberede. Du behøver hverken røremaskine eller at få fingrene i dejen. Du skal bare røre dejen sammen, lade den hæve natten over i køleskabet, forme til boller med to skeer og bage bollerne. Durumbollerne kan spise som de er, serveres som tilbehør til suppe, eller du kan flække durumbollerne og smøre dem med smør, komme ost på, marmelade eller lige det, du har lyst til.
Har du lyst til at prøve koldhævede boller med surdej?
11777 kJ / 2815 kcal
818 kJ / 196 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 13 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 78,9 % | 38 g |
Fedt: | 8,1 % | 1,8 g |
Bollerne kan fryses. Lun dem inden serveringen.
Bollerne kan også bages hurtigere. Brug 25 g gær og lunkent vand. Lad dejen hæve et lunt sted i ca. 1½ time.