Durumboller

60+ min

Sprøde og seje durumboller, der er bagt af en dej, som hæver koldt natten over og kun indeholder en smule gær. Bollerne er supernemme at tilberede. Du behøver hverken røremaskine eller at få fingrene i dejen. Du skal bare røre dejen sammen, lade den hæve natten over i køleskabet, forme til boller med to skeer og bage bollerne. Durumbollerne kan spise som de er, serveres som tilbehør til suppe, eller du kan flække durumbollerne og smøre dem med smør, komme ost på, marmelade eller lige det, du har lyst til.

Durumboller
Mere inspiration

Har du lyst til at prøve koldhævede boller med surdej?

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11777 kJ / 2815 kcal

Næringsindhold pr. 100g

818 kJ / 196 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 13 % 6,3 g
Kulhydrat: 78,9 % 38 g
Fedt: 8,1 % 1,8 g
Frysetip

Bollerne kan fryses. Lun dem inden serveringen.

Tip

Bollerne kan også bages hurtigere. Brug 25 g gær og lunkent vand. Lad dejen hæve et lunt sted i ca. 1½ time.

Ingredienser