Durumboller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(29 vurderinger)

60+ min

Bollerne er bagt af en dej, der kun indeholder en smule gær og som hæver koldt natten over.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

9 stk. pr. portion

Antal portioner

  • 10 g gær
  • ¼ liter vand
  • ¼ liter kærnemælk
  • 1½ tsk groft salt
  • 300 g durummel (ca. 4½ dl)
  • 300 g hvedemel (ca. 5½ dl)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør gæren ud i vandet. Tilsæt kærnemælk og de øvrige ingredienser. Slå dejen godt sammen med en grydeske. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning i køleskabet i ca. 1 døgn.

Slå dejen igennem med en grydeske. Dyp 2 spiseskeer i varmt vand og form de 9 boller ved at sætte klumper af den bløde dej på en plade med bagepapir. Lad bollerne efterhæve tildækket i ca. ½ time. Bag durumbollerne midt i ovnen. Lad dem køle af på en bagerist.

Bollerne kan også bages hurtigere. Brug 25 g gær og lunkent vand. Lad dejen hæve et lunt sted i ca. 1½ time i stedet for 1 døgn.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 225°.

Frysetip

Lun dem inden serveringen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,8 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 82 %
  • Fedt: 4 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag