Edderkoppemuffins

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(58 vurderinger)

30 min

Uhh - edderkopper - fang dem og nyd dem!

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 personer

Muffins

  • 250 g hvedemel (ca. 4¼ dl)
  • 2 tsk bagepulver
  • 100 g sukker (ca. 1¼ dl)
  • 2 æg
  • 2 dl mælk
  • 75 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 75 g smør

Glasur

  • 100 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 15 g smør

Pynt

  • lakridsstænger
  • chokoladelinser

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland de tørre ingredienser. Pisk æg og mælk sammen og rør melblandingen i. Smelt chokoladen sammen med smør og rør det i dejen. Fordel dejen i 12 smurte muffinsforme (papir eller metal). Bag kagerne midt i ovnen. Lad dem afkøle på en rist og fjern formene.

Glasur

Smelt chokolade og smør i en lille tykbundet gryde ved jævn varme. Smør glasuren på de afkølede muffins og pynt kagerne med ben af lakridsstænger og øjne af chokoladelinser.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn.

Tip

Man kan lave gulerodsmuffins og pynte med appelsinglasur og chokolade eller lakrids, så de ligner græskarmænd. Erstat chokoladen i dejen med 100 g revet gulerod og 1 tsk stødt kanel. Rør en glasur af flormelis tilsat lidt appelsinsaft.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 14790 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,3 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 39 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: