Eksotisk suppe med kyllingespyd i parmasvøb

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Kom i sol- og sommer-stemning med denne eksotiske suppe - her med papaja, mango, kokos og koriander på toppen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Kyllingespyd i parmasvøb

  • 4 kyllingefileter (ca. 700 g)
  • 12 skiver parmaskinke (ca. 175 g)
  • 1½ spsk olivenolie

Eksotisk topping

  • 1 papaja i små tern (ca. 250 g)
  • 1 mangofrugt i små tern (ca. 350 g)
  • 2 spsk kokosflager eller kokosmel
  • 1 dl friske korianderblade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kyllingespyd i parmasvøb

Rens og tør kyllingefileterne, del hver filet i 3 smalle strimler, så der er 12 stykker i alt. Sno parmaskinken omkring kyllingestykkerne, og sæt dem på 12 spyd. Lad olien blive varm i en pande og steg spyddene i ca. 10 min. - vend af og til.

Eksotisk topping

Vend papaja, mango og kokos sammen i en skål. Drys korianderblade på toppen.

Bring suppen i kog, under omrøring, i en tykbundet gryde. Server suppen med kyllingespyd og drys af den eksotiske topping.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,2 g
  • Protein: 36 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 37 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag