Eksotisk suppe med kyllingespyd i parmasvøb - Opskrifter - Arla

Eksotisk suppe med kyllingespyd i parmasvøb

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Kom i sol- og sommer-stemning med denne eksotiske suppe - her med papaja, mango, kokos og koriander på toppen.

Ingredienser

Antal portioner

Kyllingespyd i parmasvøb

  • 4 kyllingefileter (ca. 700 g)
  • 12 skiver parmaskinke (ca. 175 g)
  • 1½ spsk olivenolie

Eksotisk topping

  • 1 papaja i små tern (ca. 250 g)
  • 1 mangofrugt i små tern (ca. 350 g)
  • 2 spsk kokosflager eller kokosmel
  • 1 dl friske korianderblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Kyllingespyd i parmasvøb

Rens og tør kyllingefileterne, del hver filet i 3 smalle strimler, så der er 12 stykker i alt. Sno parmaskinken omkring kyllingestykkerne, og sæt dem på 12 spyd. Lad olien blive varm i en pande og steg spyddene i ca. 10 min. - vend af og til.

Eksotisk topping

Vend papaja, mango og kokos sammen i en skål. Drys korianderblade på toppen.

Bring suppen i kog, under omrøring, i en tykbundet gryde. Server suppen med kyllingespyd og drys af den eksotiske topping.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,2 g
  • Protein: 36 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 37 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: