Enchiladas med ost - Opskrifter - Arla

Enchiladas med ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

En frisk ret med smag af koriander og "Mexico".

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 500 g champignoner i kvarte
  • 500 g cherrytomater i halve
  • 3 porrer i tynde ringe
  • 2 peberfrugter i store tern
  • 1 dl grofthakkede friske korianderblade
  • 2 tsk groft salt

Tilbehør

  • 100 g avocado i tynde strimler
  • 200 grønne salater

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits champignonerne til de er "tørre", ca. 6 min. Tilsæt tomater og svits i ca. 2 min. Kom porrer, peberfrugter, koriander og salt i panden og svits i ca. 2 min. Smag til.

Lun de 8 tortillas efter anvisningen på emballagen. Fordel fyldet på de lune tortillas og rul dem sammen til enchiladas. Læg dem med sammenføjningerne opad i to smurte ovnfaste fade (a ca. 4 x 25 x 25 cm). Fordel osten på "pandekagerne" og bag dem midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225°.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,5 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 42 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: