Engelsk ingefærkage med flødeostcreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

60+ min

En variant af den klassiske gulerodskage, hvor gulerødderne er byttet ud med ingefær.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

10 stykker pr. kage

Opskriften gælder for 10 kager

Dej

  • 200 g blødt smør
  • 200 g sukker (ca. 2¼ dl)
  • 4 æg
  • 200 g hvedemel (ca. 3½ dl)
  • 2 tsk bagepulver
  • 4 tsk tørret stødt ingefær

Flødeostecreme

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dej

Rør smørret hvidt med sukker. Tilsæt æggene ét ad gangen. Bland hvedemel med bagepulver og ingefær og vend det i dejen. Bag kagen i en lille bradepande med høje, lige kanter midt i ovnen. Mærk med en træpind, om kagen er gennembagt.

Flødeostecreme

Rør flødeosten med flormelis og smag til med ingefær. Fordel cremen øverst på den kolde kage som en tyk glasur, og lav et bølgemønster i cremen med en gaffel. Skær den kolde kage ud i firkanter.

Bagetid

Ca. 50 min. ved 175°.

Frysetip

Kagen kan fryses uden flødeostecreme.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 18350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,4 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 47 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag