Engelsk ingefærkage med flødeostcreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

En variant af den klassiske gulerodskage, hvor gulerødderne er byttet ud med ingefær.

Ingredienser

10 stykker pr. kage

Opskriften gælder for 10 kager

Dej

  • 200 g blødt smør
  • 200 g sukker (ca. 2¼ dl)
  • 4 æg
  • 200 g hvedemel (ca. 3½ dl)
  • 2 tsk bagepulver
  • 4 tsk tørret stødt ingefær

Flødeostecreme

Sådan gør du

Sådan gør du

Dej

Rør smørret hvidt med sukker. Tilsæt æggene ét ad gangen. Bland hvedemel med bagepulver og ingefær og vend det i dejen. Bag kagen i en lille bradepande med høje, lige kanter midt i ovnen. Mærk med en træpind, om kagen er gennembagt.

Flødeostecreme

Rør flødeosten med flormelis og smag til med ingefær. Fordel cremen øverst på den kolde kage som en tyk glasur, og lav et bølgemønster i cremen med en gaffel. Skær den kolde kage ud i firkanter.

Bagetid

Ca. 50 min. ved 175°.

Frysetip

Kagen kan fryses uden flødeostecreme.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 18350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,4 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 47 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: