Rosinbrød
2 timer 5 min
•
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
•
Blødt franskbrød med fine grønne rosiner. Brødet smager også rigtig godt ristet.
Ingredienser
|
200 g
Rosiner
|
|
|---|---|
|
4 dl
Vand
|
|
50 g
Smør
|
|
|---|---|
|
2 dl
Mælk
|
|
|
50 g
Gær
|
|
|
200 g
Kvark, A38 eller yoghurt
|
|
|
1
Stort æg
|
|
|
2 tsk
Sukker
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
550 g
Hvedemel ca.
|
Pensling
|
Sammenpisket æg
|
|---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Lad brødet tø på køkkenbordet. Lun det inden serveringen, ca. 10 min. ved 200º.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
774 kJ / 185 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,9 g |
| Protein: | 5,5 g |
| Fedt: | 3,4 g |
| Kulhydrat: | 32,6 g |