Estragonsauce
45 min
•
&format=webp)
Estragonsauce er en dejlig ægte sauce lavet på en hjemmelavet estragonessens - en essens, der også kan bruges til bearnaisesauce. Estragonsauce minder om bearnaisesauce, men er nemmere at lave, fordi den tilberedes med cremefraiche.
Ingredienser
Estragonessens
1
Hakket skalotteløg
|
|
---|---|
10
Sorte peberkorn
|
|
10 kviste
Frisk estragon
|
|
1 dl
Hvidvinseddike
|
Estragonsauce
6
Æggeblommer (ca. 6 spsk)
|
|
---|---|
¼ liter
Creme fraiche 38%
|
|
100 g
Koldt smør i små tern
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
¾ dl
Grofthakkede estragonblade
|
Sådan gør du
Estragonessens
Estragonsauce
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Estragonsaucen kan lunes lige inden serveringen. Estragonessensen kan også bruges til bearnaisesauce.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8103 kJ / 1937 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1529 kJ / 365 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 4,6 % | 4,2 g |
Fedt: | 93,3 % | 38,5 g |
Kulhydrat: | 2,1 % | 1,9 g |
