Ca. 25 min. ved 200° - traditionel ovn.
Hindbærrene kan erstattes med andre frosne bær, fx jordbær, skovbær, blåbær, kirsebær eller stikkelsbær. Eller prøv med sveskemos - klip svesker i stykker og kog dem ca. 15 min. med lidt vand. Flødeskummet kan også vendes med revet, rå marcipan, evt. i stedet for frugtfyldet.
Vandbakkelserne kan fryses inden bagning. Bag de rå, frosne vandbakkelser som anvist i opskriften.
10268 kJ / 2454 kcal
1121 kJ / 268 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 4,8 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 11,5 % | 7,6 g |
Fedt: | 83,7 % | 25,3 g |
½ blad
Husblas
|
|
---|---|
100 g
Frosne hindbær
|
|
1 spsk
Rørsukker
|
1 dl
Vand
|
|
---|---|
50 g
Smør
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
5 spsk
Hvedemel
|
|
2
Sammenpiskede æg
|
½ liter
Piskefløde
|
---|
Sigtet flormelis
|
---|