Fastelavnsboller med flødeskum

Fastelavnsboller med flødeskum

1 timer
Fryseegnet

Vandbakkelser med hindbærsylt og flødeskum er en dejlig variant af en hjemmelavet fastelavnsbolle. Prøv dem også med fyld af fx marcipan, vaniljecreme eller sveskemos i stedet for hindbær.

Mere inspiration

Lækker klassisk fastelavnsbolle.

Velbekomme!
Variation

Hindbærrene kan erstattes med andre frosne bær, fx jordbær, skovbær, blåbær, kirsebær eller stikkelsbær. Eller prøv med sveskemos - klip svesker i stykker og kog dem ca. 15 min. med lidt vand. Flødeskummet kan også vendes med revet, rå marcipan, evt. i stedet for frugtfyldet.

Frysetips

Vandbakkelserne kan fryses inden bagning. Bag de rå, frosne vandbakkelser som anvist i opskriften.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10742 kJ / 2567 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1173 kJ / 280 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 4,8 % 3,3 g
Kulhydrat: 11,4 % 7,9 g
Fedt: 83,8 % 26,5 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum. 

Ingredienser