Fastelavnsboller med flødeskum

Fastelavnsboller med flødeskum

1 timer
Fryseegnet
Vandbakkelser med hindbærsylt og flødeskum er en dejlig variant af en hjemmelavet fastelavnsbolle. For nogle er en fastelavnsbolle med flødeskum et must - og så er det oplagt at vælge denne udgave med vandbakkelsesdej. Prøv også at lave fastelavnsbollerne med fyld af fx marcipan, vaniljecreme eller sveskemos i stedet for hindbær.
Mere inspiration

Lækker klassisk fastelavnsbolle.

Velbekomme!
Variation

Hindbærrene kan erstattes med andre frosne bær, fx jordbær, skovbær, blåbær, kirsebær eller stikkelsbær. Eller prøv med sveskemos - klip svesker i stykker og kog dem ca. 15 min. med lidt vand. Flødeskummet kan også vendes med revet, rå marcipan, evt. i stedet for frugtfyldet.

Frysetips

Vandbakkelserne kan fryses inden bagning. Bag de rå, frosne vandbakkelser som anvist i opskriften.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10742 kJ / 2567 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1173 kJ / 280 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 4,8 % 3,3 g
Kulhydrat: 11,4 % 7,9 g
Fedt: 83,8 % 26,5 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise