Lækker klassisk fastelavnsbolle.
Hindbærrene kan erstattes med andre frosne bær, fx jordbær, skovbær, blåbær, kirsebær eller stikkelsbær. Eller prøv med sveskemos - klip svesker i stykker og kog dem ca. 15 min. med lidt vand. Flødeskummet kan også vendes med revet, rå marcipan, evt. i stedet for frugtfyldet.
Vandbakkelserne kan fryses inden bagning. Bag de rå, frosne vandbakkelser som anvist i opskriften.
10742 kJ / 2567 kcal
1173 kJ / 280 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 4,8 % | 3,3 g |
Kulhydrat: | 11,4 % | 7,9 g |
Fedt: | 83,8 % | 26,5 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.