11710 kJ / 2799 kcal
410 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 24,5 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 47,1 % | 11,3 g |
Fedt: | 28,4 % | 3,2 g |
Har du brug for en hjælpende hånd til sovsen? Karolines Køkkenskole viser dig med få trin grundopskriften på en opbagt sovs.
Stort finthakket zittauerløg (ca. 100 g)
|
1 |
---|---|
Gulerødder i meget fine tern
|
4 |
Bladselleri i meget fine tern (ca. 100 g)
|
2 stilke |
Koncentreret tomatpuré
|
70 g |
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
1 dåse |
Hønsebouillon
|
2 dl |
Hakket oksekød (ca. 12% fedt)
|
400 g |
Tørret oregano
|
1 spsk |
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Fuldkornslasagneplader
|
12 |
---|
Smør
|
10 g |
---|---|
Hvedemel
|
2½ spsk |
Skummetmælk
|
½ liter |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Fintrevet muskatnød
|
Cheasy® Revet Mozzarella 13%
|
40 g |
---|---|
Rasp
|
1 spsk |
Tørret oregano
|
1 tsk |
Salat
|
300 g |
---|---|
Grovbrød
|
200 g |