11710 kJ / 2799 kcal
410 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 24,4 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 47,2 % | 11,4 g |
Fedt: | 28,4 % | 3,1 g |
Spidskålssalat passer perfekt til en omgang lasagne.
Har du brug for en hjælpende hånd til sovsen? Karolines Køkkenskole viser dig med få trin grundopskriften på en opbagt sovs.
1
Stort finthakket løg (ca. 100 g)
|
|
---|---|
4
Gulerødder i meget fine tern
|
|
2 stilke
Bladselleri i meget fine tern (ca. 100 g)
|
|
70 g
Koncentreret tomatpuré
|
|
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
2 dl
Hønsebouillon
|
|
400 g
Hakket oksekød (ca. 12% fedt)
|
|
1 spsk
Tørret oregano
|
|
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
12
Fuldkornslasagneplader
|
---|
10 g
Smør
|
|
---|---|
2½ spsk
Hvedemel
|
|
½ liter
Mælk
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
Fintrevet muskatnød
|
40 g
Revet mozzarellaost
|
|
---|---|
1 spsk
Rasp
|
|
1 tsk
Tørret oregano
|
300 g
Salat
|
|
---|---|
200 g
Grovbrød
|