Femkornsflagemysli med boghvede og kiks

45 min
Femkornsflagemysli med boghvede og kiks

Godt med de grove sager til morgenmaden- og en tilsnigelse af lidt sødt i kraft af kiks og honning.

Ingredienser

200 g 5-kornsflager (ca. 4 dl)
60 g Boghvedegryn (ca. 1 dl)
4 Grofthakkede digestive kiks
25 g Smør
½ dl Sesamfrø
2 spsk Flydende honning
50 g Ristede kokosflager

Sådan gør du

  • Fordel flager, boghvede, kiks, smør, sesamfrø og honning på en plade med bagepapir. Bag blandingen midt i ovnen i ca. 20 min. ved 175° - traditionel ovn. Myslien skal være sprød og gylden - rør af og til. Tag myslien ud af ovnen og fordel kokosflagerne herpå. Lad myslien køle helt af og vend blandingen godt sammen.

Tip

  • I stedet for digestive kiks kan du bruge kammerjunkere eller andre kiks.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7707 kJ / 1842 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1668 kJ / 399 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 8,9 g
Protein: 9 % 8,8 g
Kulhydrat: 55,5 % 54,5 g
Fedt: 35,5 % 16 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/femkornsflagemysli-med-boghvede-og-kiks/