Fennikelgryde
30 min

Fennikelgryde

En dejlig vegetarret. Sund, smagfuld og let at lave.
Bedømmelse (10 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fennikelgryde

En dejlig vegetarret. Sund, smagfuld og let at lave.

Antal portioner

Pynt

  • friske basilikumblade

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)

Fremgangsmåde:

Lad smørret smelte i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits fennikel og løg i ca. 3 min. Rør bønner og tomatsuppe i og lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 3 min. - eller til grøntsagerne er møre. Tilsæt basilikum og salt. Smag til og server fennikelgryde sammen med nykogte ris.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,7 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 73 %
  • Fedt: 14 %
Print