Fennikelgryde

Bedømmelse

(15 vurderinger)

30 min

En dejlig vegetarret. Sund, smagfuld og let at lave.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • friske basilikumblade

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits fennikel og løg i ca. 3 min. Rør bønner og tomatsuppe i og lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 3 min. - eller til grøntsagerne er møre. Tilsæt basilikum og salt. Smag til og server fennikelgryde sammen med nykogte ris.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,7 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 73 %
  • Fedt: 14 %

Print

Kilde: