Fennikelgryde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

30 min

En dejlig vegetarret. Sund, smagfuld og let at lave.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • frisk basilikumblad

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits fennikel og løg i ca. 3 min. Rør bønner og tomatsuppe i og lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 3 min. - eller til grøntsagerne er møre. Tilsæt basilikum og salt. Smag til og server fennikelgryde sammen med nykogte ris.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,7 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 73 %
  • Fedt: 14 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: