Fennikelgryde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

30 min

En dejlig vegetarret. Sund, smagfuld og let at lave.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 4 fennikler i mindre stykker
  • 2 grofthakkede zittauerløg
  • 1 dåse skyllede, afdryppede røde kidneybønner (ca. 240 g)
  • ½ liter Karolines Køkken® Klassisk Tomatsuppe
  • ½ dl grofthakkede friske basilikumblade
  • 1 tsk groft salt

Pynt

  • frisk basilikumblad

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits fennikel og løg i ca. 3 min. Rør bønner og tomatsuppe i og lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 3 min. - eller til grøntsagerne er møre. Tilsæt basilikum og salt. Smag til og server fennikelgryde sammen med nykogte ris.

Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,7 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 73 %
  • Fedt: 14 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag