Fennikeltortilla
40 min

Fennikeltortilla

Skøn tortilla med let lakridssmag fra fenniklen. Super weekendfrokost eller som en nem gang aftensmad.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fennikeltortilla

Skøn tortilla med let lakridssmag fra fenniklen. Super weekendfrokost eller som en nem gang aftensmad.

Antal portioner

Tærte

Dressing

Fremgangsmåde:

Tærte

Skræl og hak løget. Striml og hak fenniklen. Pisk æg, mælk, salt, peber, fennikelfrø og ost sammen. Lad smørret blive gyldent i en pande (ca. 21 cm i diameter). Steg fennikel og løg ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min og derefter ca. 2 min ved jævn varme. Hæld æggeblandingen over grønsagerne og vend forsigtigt rundt. Bag tortillaen ved svag varme i ca. 15 min. Vend den ved hjælp af et stort låg rundt og steg den ca. 10 min på den anden side ved svag varme.

Dressing

Rør imens cremefraiche, peberfrugt, tomatpuré og de øvrige ingredienser sammen. Smag til og stil dressingen tildækket i køleskabet til serveringen.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fedt: 67 %
  • Kulhydrat: 13 %
  • Protein: 20 %
  • Fiber: 9,4 g
Print