

Fennikeltortilla
40 min
Skøn tortilla med let lakridssmag fra fenniklen. Super weekendfrokost eller som en nem gang aftensmad.
Ingredienser
Antal portioner
Tærte
- 1 zittauerløg (ca. 125 g)
- 1 fennikel (ca. 250 g)
- 5 æg
- 1 dl mælk
- ½ tsk groft salt
- friskkværnet peber
- ½ tsk fennikelfrø
- 100 g Karolines Køkken® Pasta- & gratineringsost 30%
- 15 g smør
Dressing
-
2½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
- 50 g finthakket rød peberfrugt
- 1 spsk koncentreret tomatpuré
- 1 tsk groft salt
- 1 tsk paprika
- ¾ tsk stødt chili
- ½ tsk cayennepeber
- ½ tsk sukker
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Tærte
Skræl og hak løget. Striml og hak fenniklen. Pisk æg, mælk, salt, peber, fennikelfrø og ost sammen. Lad smørret blive gyldent i en pande (ca. 21 cm i diameter). Steg fennikel og løg ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min og derefter ca. 2 min ved jævn varme. Hæld æggeblandingen over grønsagerne og vend forsigtigt rundt. Bag tortillaen ved svag varme i ca. 15 min. Vend den ved hjælp af et stort låg rundt og steg den ca. 10 min på den anden side ved svag varme.
Dressing
Rør imens cremefraiche, peberfrugt, tomatpuré og de øvrige ingredienser sammen. Smag til og stil dressingen tildækket i køleskabet til serveringen.
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 5970 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 9,4 g
- Protein: 20 %
- Kulhydrat: 13 %
- Fedt: 67 %