Ferskenshake

10 min
Ferskenshake

Sød og dejlig milkshake med fersken. Og smuk at se på...

Ingredienser

425 g Ferskner fra dåse
½ liter Kærnemælk
5 spsk Sukker
1 tsk Friskpresset friskpresset citronsaft
10 Isterninger

Sådan gør du

  • Hæld fersknerne til afdrypning i en sigte.
  • Kom dem i et blenderglas og blend ved hurtigste hastighed i ca. 10 sek.
  • Tilsæt kærnemælk, sukker og citronsaft. Blend igen ved hurtigste hastighed i ca. 10 sek.
  • Smag ferskenshaken til.
  • Knus evt. isterningerne og fordel den knuste is i 4 høje, kolde glas og hæld ferskenshaken henover. Server straks, evt. med tykke sugerør.

For at kunne servere en rigtig kold shake kan man opbevare dåsen med frugt i køleskabet. Ferskenshaken (uden is) kan stå tildækket i køleskabet i ca. 3 timer. Rør den op ved serveringen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3072 kJ / 734 kcal

Næringsindhold pr. 100g

258 kJ / 62 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,4 g
Protein: 10,6 % 1,6 g
Kulhydrat: 85,4 % 13 g
Fedt: 4 % 0,3 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/ferskenshake/