4497 kJ / 1075 kcal
259 kJ / 62 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 15,6 % | 2,4 g |
Kulhydrat: | 53,4 % | 8,1 g |
Fedt: | 31 % | 2,2 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
1 dl | |
Friskpresset friskpresset citronsaft
|
¾ spsk |
Sukker
|
½ spsk |
Smør
|
10 g |
---|---|
Karry
|
1 tsk |
Fintsnittede forårsløg (ca. 100 g)
|
1 bundt |
Store finthakkede fed hvidløg
|
2 |
Flåede cherrytomater
|
1 dåse |
Grøntsagsbouillon
|
4 dl |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Ferskner skåret i tern (ca. 475 g)
|
1 dåse |
Fintsnittede forårsløg
|
---|
Stegt bacon
|
125 g |
---|---|
Flutes
|
125 g |