Fettuccine med kylling og asparges

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(64 vurderinger)

45 min

Fettuccine med kylling og asparges er en middelhavs inspireret opskrift, som både er frisk og velsmagende. Glæd dig til at prøve den!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 1 kg frisk pasta, fx fettuccine
  • 7½ liter vand
  • 2½ spsk groft salt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog pastaen i vand tilsat salt, i en stor, tykbundet gryde, efter anvisningen på emballagen. Pastaen skal være mør, men ikke blød. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte.

Skær kyllingefileterne i små strimler. Lad olien blive varm i en sauterpande eller i en stegegryde. Brun kyllingestykkerne i ca. 2 min - evt. af 2 omgange. Skær osten i mindre stykker. Tilsæt bouillon, fløde og ost til kyllingekødet og bring retten i kog. Tilsæt asparges, sukkerærter, salt og peber og lad retten koge ved jævn varme i ca. 4 min. - der skal stadig være bid i grøntsagerne.

Ved serveringen

Anret pastaen i skåle sammen med kyllingeretten. Drys med basilikum og server straks.

Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 24620 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 33 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag