Fettuccine med kylling og asparges

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(60 vurderinger)

45 min

Fettuccine med kylling og asparges er en middelhavs inspireret opskrift, som både er frisk og velsmagende. Glæd dig til at prøve den!

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 1 kg frisk pasta, fx fettuccine
  • 7½ liter vand
  • 2½ spsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog pastaen i vand tilsat salt, i en stor, tykbundet gryde, efter anvisningen på emballagen. Pastaen skal være mør, men ikke blød. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte.

Skær kyllingefileterne i små strimler. Lad olien blive varm i en sauterpande eller i en stegegryde. Brun kyllingestykkerne i ca. 2 min - evt. af 2 omgange. Skær osten i mindre stykker. Tilsæt bouillon, fløde og ost til kyllingekødet og bring retten i kog. Tilsæt asparges, sukkerærter, salt og peber og lad retten koge ved jævn varme i ca. 4 min. - der skal stadig være bid i grøntsagerne.

Ved serveringen

Anret pastaen i skåle sammen med kyllingeretten. Drys med basilikum og server straks.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 24620 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 33 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: