Figenpålæg
30 min
•
&format=webp)
Figenpålæg til madpakken er et hit. Vores hjemmelavede figenpålæg består af 4 ingredienser: figner, abrikoser, svesker og vand som blendes sammen. Nem og hurtigt pålæg som opgraderer en rugbrødsmad. Du kan fx tilføje kakao, ristede nødder eller mandler for crunch eller udskifte abrikoser eller svesker med tørrede blåbær eller tranebær - alt efter smag og behag.
Ingredienser
Figenpålæg
125 g
Tørrede figner
|
|
---|---|
1 dl
Kogende vand
|
|
50 g
Tørrede abrikoser
|
|
50 g
Svesker uden sten
|
Sådan gør du
Figenpålæg
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan fx tilføje kakao, ristede nødder eller mandler for crunch eller udskifte abrikoser eller svesker med tørrede blåbær eller tranebær.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2196 kJ / 525 kcal
Næringsindhold pr. 100g
676 kJ / 162 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5,8 g |
Protein: | 5 % | 2 g |
Fedt: | 3,5 % | 0,6 g |
Kulhydrat: | 91,5 % | 36,4 g |
