Filodejspakker med kylling og dild

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

45 min

Pakker af filodej og cremet fyld. Suppler med grøntsager og server dem lune som snack eller frokostret.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 kyllingefileter
  • 250 g frosne fine ærter
  • 1 æg
  • 200 g Buko® flødeost naturel 25% Naturel
  • 3 spsk hakket frisk dild (ca. 10 g)
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 plader optøet, frossen filodej
  • 20 g smør - smeltet

Pynt

  • frisk dildkvist

Tilbehør

  • 250 g cherrytomater
  • 250 g dampet broccoli i små buketter

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær kyllingekødet i mindre stykker og tø ærterne op. Pisk ægget sammen med en gaffel. Rør flødeosten blød med ægget, og tilsæt krydderier, kylling og ærter. Del hver plade filodej i 2 firkanter (ca. 23 x 30 cm). Dæk dem med et vådt klæde. Tag ét stykke filodej frem ad gangen og pensl det med smør. Buk stykket sammen (ca. 23 x 15 cm) og fordel kyllingefyldet herpå. Fold dejen omkring fyldet til en pakke med sammenføjningen i bunden. Gentag med resten af filodejen og læg pakkerne på en bageplade med bagepapir. Bag filodejspakkerne midt i ovnen - til de er gyldne. Server pakkerne lune eller kolde sammen med cherrytomater og broccolibuketter.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200°.

Hvordan koger man broccoli

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 39 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: