Filodejspakker med kylling og dild
45 min

Filodejspakker med kylling og dild

Pakker af filodej og cremet fyld. Suppler med grøntsager og server dem lune som snack eller frokostret.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Filodejspakker med kylling og dild

Pakker af filodej og cremet fyld. Suppler med grøntsager og server dem lune som snack eller frokostret.

Antal portioner
  • 2 kyllingefileter
  • 250 g frosne fine ærter
  • 1 æg
  • 200 g Buko® Naturel
  • 3 spsk hakket frisk dild (ca. 10 g)
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 plader optøet, frossen filodej
  • 20 g smør - smeltet

Pynt

  • friske dildkviste

Tilbehør

  • 250 g cherrytomater
  • 250 g dampet broccoli i små buketter

Fremgangsmåde:

Skær kyllingekødet i mindre stykker og tø ærterne op. Pisk ægget sammen med en gaffel. Rør flødeosten blød med ægget, og tilsæt krydderier, kylling og ærter. Del hver plade filodej i 2 firkanter (ca. 23 x 30 cm). Dæk dem med et vådt klæde. Tag ét stykke filodej frem ad gangen og pensl det med smør. Buk stykket sammen (ca. 23 x 15 cm) og fordel kyllingefyldet herpå. Fold dejen omkring fyldet til en pakke med sammenføjningen i bunden. Gentag med resten af filodejen og læg pakkerne på en bageplade med bagepapir. Bag filodejspakkerne midt i ovnen - til de er gyldne. Server pakkerne lune eller kolde sammen med cherrytomater og broccolibuketter.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 39 %
Print