Stegt sandart med æble-sellerisalat
30 min
•
&format=webp)
Sandarten er en fast og dejlig fisk....så kan du få fat i den, er den absolut værd at prøve. I maj måned er sandarten fredet.
Ingredienser
Æble-sellerisalat
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
2 spsk
Ravigottesauce
|
|
2 spsk
Finthakkede stilke fra bredbladet persille
|
|
½ tsk
Karry
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Knoldselleri i tynde stave
|
|
3
Røde æbler i tynde både, fx discovery (ca. 250 g)
|
|
1
Rødløg i halve, tynde ringe (ca. 75 g)
|
|
125 g
Syltede agurker i aflange tynde skiver
|
|
2 dl
Blade af bredbladet persille
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
500 g
Renset sandartfileter med skind
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
½ dl
Hakket bredbladet persille
|
Tilbehør
1 kg
Kogte kartofler
|
---|
Sådan gør du
Æble-sellerisalat
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
I stedet for sandart kan du bruge rødfisk eller kuller med skind. Eller du kan bruge filet af torsk og rødspætte uden skind.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
304 kJ / 73 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,7 g |
Protein: | 5,1 g |
Fedt: | 1,5 g |
Kulhydrat: | 9,5 g |
