Fisk med krydderurter og salatost
45 min

Fisk med krydderurter og salatost

Lækker salatost, chili og friske krydderurter giver god smag til den hvide fisk.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fisk med krydderurter og salatost

Lækker salatost, chili og friske krydderurter giver god smag til den hvide fisk.

Antal portioner
  • 600 g sandartfileter
  • ½ tsk groft salt
  • 200 g Karolines Køkken® Salatost i blok
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 2 finthakkede fed hvidløg
  • ½ dl finthakket bredbladet persille
  • ½ dl fintklippet purløg
  • 1 dl halvtør hvidvin

Tilbehør

  • 1 kg kogte nye kartofler
  • 600 g letkogte gulerødder

Fremgangsmåde:

Læg fisken i et ovnfast fad og drys med salt. Mos salatosten sammen med olie og bland med chili. Fordel osteblandingen over fisken og hæld hvidvin over. Drys hvidløg og krydderurter over og bag midt i ovnen. Server med nye kartofler og letkogte gulerødder.

Tip

Du kan bruge anden hvid fisk og få samme lækre resultat

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9334 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,7 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 25 %
  • Alkohol: 3 %
Print