Fisk med krydderurter og salatost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

45 min

Lækker salatost, chili og friske krydderurter giver god smag til den hvide fisk.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 600 g sandartfileter
  • ½ tsk groft salt
  • 200 g Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern Salatost tern 50+
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 2 finthakkede fed hvidløg
  • ½ dl finthakket bredbladet persille
  • ½ dl fintklippet purløg
  • 1 dl halvtør hvidvin

Tilbehør

  • 1 kg kogte nye kartofler
  • 600 g letkogte gulerødder

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg fisken i et ovnfast fad og drys med salt. Mos salatosten sammen med olie og bland med chili. Fordel osteblandingen over fisken og hæld hvidvin over. Drys hvidløg og krydderurter over og bag midt i ovnen. Server med nye kartofler og letkogte gulerødder.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn.

Tip

Du kan bruge anden hvid fisk og få samme lækre resultat

Hvordan koger man nye kartofler

Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,3 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 26 %
  • Alkohol: 3 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag