Fisk med krydderurter og salatost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

45 min

Lækker salatost, chili og friske krydderurter giver god smag til den hvide fisk.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 1 kg kogte nye kartofler
  • 600 g letkogte gulerødder

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg fisken i et ovnfast fad og drys med salt. Mos salatosten sammen med olie og bland med chili. Fordel osteblandingen over fisken og hæld hvidvin over. Drys hvidløg og krydderurter over og bag midt i ovnen. Server med nye kartofler og letkogte gulerødder.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn.

Tip

Du kan bruge anden hvid fisk og få samme lækre resultat

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,3 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 26 %
  • Alkohol: 3 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: