Fisk med krydderurter og salatost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

45 min

Lækker salatost, chili og friske krydderurter giver god smag til den hvide fisk.

Ingredienser

Antal portioner

  • 600 g sandartfileter
  • ½ tsk groft salt
  • 200 g Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern Klassisk Salatost i tern
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 2 finthakkede fed hvidløg
  • ½ dl finthakket bredbladet persille
  • ½ dl fintklippet purløg
  • 1 dl halvtør hvidvin

Tilbehør

  • 1 kg kogte nye kartofler
  • 600 g letkogte gulerødder

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg fisken i et ovnfast fad og drys med salt. Mos salatosten sammen med olie og bland med chili. Fordel osteblandingen over fisken og hæld hvidvin over. Drys hvidløg og krydderurter over og bag midt i ovnen. Server med nye kartofler og letkogte gulerødder.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn.

Tip

Du kan bruge anden hvid fisk og få samme lækre resultat

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,3 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 26 %
  • Alkohol: 3 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: