Fiskefilet med kulørt salat og persilledressing
45 min
•
Arbejdstid: 45 min
•
Fiskefilet er en god måde at få fisk på - her sammen med en grov og farverig vintersalat.
Ingredienser
Grønkålssalat
|
200 g
Perlespelt (ca. 2½ dl)
|
|
|---|---|
|
½ liter
Grøntsagsbouillon
|
|
|
1
Granatæble, kernerne heraf
|
|
|
3
Æbler i tern, fx discovery
|
|
|
75 g
Finthakket grønkål
|
|
|
1 spsk
Friskpresset friskpresset appelsinsaft
|
|
|
1 spsk
Saft fra granatæble
|
|
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Persilledressing
|
200 g
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
|
|
½ dl
Finthakket persille
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2
Æg
|
|
|---|---|
|
½ dl
Finthakket persille
|
|
|
4
Rødspættefileter
|
|
|
75 g
Grahamsmel
|
|
|
25 g
Smør
|
Tilbehør
|
Appelsiner i både
|
|---|
Sådan gør du
Grønkålssalat
Persilledressing
Ved serveringen
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
446 kJ / 107 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,5 g |
| Protein: | 7,2 g |
| Fedt: | 3,1 g |
| Kulhydrat: | 12,3 g |
Relateret video
Sådan får du kernerne ud af granatæblet
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt får kernerne ud af et granatæble.