Fiskefrikadeller med dild

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

45 min

Det er sundt at spise fisk - og fiskefrikadeller er en skøn måde at få fisk på.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g fiskefars
  • 1 æg
  • 1 lille groftrevet zittauerløg (ca. 50 g)
  • 1 dl hakket frisk dild
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør

Pynt

  • dildkviste

Tilbehør agurkerelish - se link

  • 500 g nye kartofler

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør fiskefarsen med æg, løg, dild, salt og peber. Lad farsen hvile tildækket i køleskabet i ca. 15 min. Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg 16 små fiskefrikadeller ved jævn varme i ca. 12 min. - vend dem af og til.

Spis halvdelen af fiskefrikadellerne med agurkerelish og kartofler. Resten af frikadellerne kan spises i madpakken de næste par dage.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: