Fiskefrikadeller med dild

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

45 min

Det er sundt at spise fisk - og fiskefrikadeller er en skøn måde at få fisk på.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g fiskefars
  • 1 æg
  • 1 lille groftrevet zittauerløg (ca. 50 g)
  • 1 dl hakket frisk dild
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør

Pynt

  • dildkviste

Tilbehør agurkerelish - se link

  • 500 g nye kartofler

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør fiskefarsen med æg, løg, dild, salt og peber. Lad farsen hvile tildækket i køleskabet i ca. 15 min. Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg 16 små fiskefrikadeller ved jævn varme i ca. 12 min. - vend dem af og til.

Spis halvdelen af fiskefrikadellerne med agurkerelish og kartofler. Resten af frikadellerne kan spises i madpakken de næste par dage.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: