Fiskefrikadeller med dild

Bedømmelse

(0 vurderinger)

45 min

Det er sundt at spise fisk - og fiskefrikadeller er en skøn måde at få fisk på.

Ingredienser

Antal portioner
  • 400 g fiskefars
  • 1 æg
  • 1 lille groftrevet zittauerløg (ca. 50 g)
  • 1 dl hakket frisk dild
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør

Pynt

  • dildkviste

Tilbehør agurkerelish - se link

  • 500 g nye kartofler

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør fiskefarsen med æg, løg, dild, salt og peber. Lad farsen hvile tildækket i køleskabet i ca. 15 min. Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg 16 små fiskefrikadeller ved jævn varme i ca. 12 min. - vend dem af og til.

Spis halvdelen af fiskefrikadellerne med agurkerelish og kartofler. Resten af frikadellerne kan spises i madpakken de næste par dage.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 20 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: