Fiskefrikadeller med dild

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Det er sundt at spise fisk - og fiskefrikadeller er en skøn måde at få fisk på.

Ingredienser

Antal portioner
  • 400 g fiskefars
  • 1 æg
  • 1 lille groftrevet zittauerløg (ca. 50 g)
  • 1 dl hakket frisk dild
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør

Pynt

  • dildkviste

Tilbehør agurkerelish - se link

  • 500 g nye kartofler

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør fiskefarsen med æg, løg, dild, salt og peber. Lad farsen hvile tildækket i køleskabet i ca. 15 min. Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg 16 små fiskefrikadeller ved jævn varme i ca. 12 min. - vend dem af og til.

Spis halvdelen af fiskefrikadellerne med agurkerelish og kartofler. Resten af frikadellerne kan spises i madpakken de næste par dage.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 20 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: