Coleslaw og fiskefrikadeller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

45 min

Coleslaw med kvark og fiskefrikadeller er et sikkert hit hos hele familien. God til både frokost og aften.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Coleslaw

  • 250 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 2 spsk friskpresset appelsinsaft eller -juice
  • 1 tsk dijon-honningsennep
  • ¾ tsk sukker
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3 groftrevne gulerødder
  • 250 g fintsnittet hvidkål

Fiskefrikadeller - 16 stk.

  • ½ kg torskefilet uden skind
  • ½ tsk groft salt
  • 2 spsk fintrevet zittauerløg
  • 85 g kartoffelmel (ca. 1¼ dl)
  • 2 æg
  • ½ dl mælk
  • friskkværnet peber
  • 10 g smør
  • 2 spsk rapsolie

Tilbehør

  • 240 g ristet rugbrød
  • 100 g skyllede blade af hjertesalat

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Coleslaw

Vend kvark, appelsinsaft, sennep, sukker, salt og peber sammen i en skål. Bland gulerødder og hvidkål godt sammen med skyren. Stil coleslawen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Fiskefrikadeller

Hak torskefileterne groft med en kniv. Rør torskekødet godt med salt og derefter med løg, kartoffelmel, æg, mælk og peber. Stil torskefarsen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smelt smør og 1 spsk olie i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Form halvdelen af fiskefarsen med en ske til 8 fiskefrikadeller og steg dem ved jævn varme i ca. 10 min. - vend af og til. Kom endnu 1 spsk olie i panden og gentag med resten af fiskefarsen.

Server de varme fiskefrikadeller med coleslaw, ristet rugbrød og salatblade.

Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,4 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 20 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag