Coleslaw og fiskefrikadeller

Coleslaw og fiskefrikadeller

45 min Hovedret

Coleslaw og fiskefrikadeller er et sikkert hit hos hele familien, og en sand klassiker i mange danske hjem. Her er coleslawen lavet på kvark, og er dermed et mere fedtfattigt alternativ til den originale, der bruger mayonnaise. Fiskefrikadellerne er gode til både frokost og aften. Smagen i dine fiskefrikadeller kan du variere, prøv fx at tilsætte salatost og kruspersille, eller find meget mere inspiration her i Karolines Køkken.

Mere inspiration

Hjemmebagt rugbrød er også et hit til fiskefrikadeller.

Velbekomme!
Tip

Prøv at stege fiskefarsen som en stor og tyk pandekage. Når du skal vende "pandekagen" er det nemmest at lade den glide over på en tallerken, - komme ekstra fedtstof på panden - og vende fiskepandekagen over på panden igen ved hjælp af en spatel.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8398 kJ / 2007 kcal

Næringsindhold pr. 100g

439 kJ / 105 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 31,9 % 8,2 g
Kulhydrat: 43,6 % 11,3 g
Fedt: 24,5 % 2,9 g
Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Ingredienser