Fiskefrikadeller med remouladesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(53 vurderinger)

60+ min

Hjemmelavet fiskefars og ditto remoulade. Prøv det - det smager fantastisk!

Ingredienser

Antal portioner

Fiskefars

  • 400 g hakket torskekød
  • 1 æg
  • 2 spsk majsstivelse
  • 1 dl skummetmælk
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør

Remouladesauce

Tilbehør

  • 400 g rugbrød i skiver
  • 600 g groftrevne gulerødder
  • friskpresset citronsaft

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør det hakkede fiskekød sejt med salt. Tilsæt de øvrige ingredienser. Form farsen til frikadeller. Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande og steg fiskefrikadellerne.

Remouladesauce

Rør den afdryppede A38 sammen med remouladen og smag til med karry, citronsaft, sukker, salt og peber.

Server de lune fiskefrikadeller med remouladesauce, ristet rugbrød og gulerødder dryppet med citronsaft.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 51,9 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 17 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: