Fiskefrikadeller med remouladesauce
60+ min

Fiskefrikadeller med remouladesauce

Hjemmelavet fiskefars og ditto remoulade. Prøv det - det smager fantastisk!
Bedømmelse (47 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fiskefrikadeller med remouladesauce

Hjemmelavet fiskefars og ditto remoulade. Prøv det - det smager fantastisk!

Antal portioner

Fiskefars

  • 400 g hakket torskekød
  • 1 æg
  • 2 spsk majsstivelse
  • 1 dl skummetmælk
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør

Remouladesauce

Tilbehør

  • 400 g rugbrød i skiver
  • 600 g groftrevne gulerødder
  • friskpresset citronsaft

Fremgangsmåde:

Rør det hakkede fiskekød sejt med salt. Tilsæt de øvrige ingredienser. Form farsen til frikadeller. Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande og steg fiskefrikadellerne.

Remouladesauce

Rør den afdryppede A38 sammen med remouladen og smag til med karry, citronsaft, sukker, salt og peber.

Server de lune fiskefrikadeller med remouladesauce, ristet rugbrød og gulerødder dryppet med citronsaft.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 51,9 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 17 %
Print