Fiskefrikadeller med remouladesauce

Bedømmelse

(52 vurderinger)

60+ min

Hjemmelavet fiskefars og ditto remoulade. Prøv det - det smager fantastisk!

Ingredienser

Antal portioner

Fiskefars

  • 400 g hakket torskekød
  • 1 æg
  • 2 spsk majsstivelse
  • 1 dl skummetmælk
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør

Remouladesauce

Tilbehør

  • 400 g rugbrød i skiver
  • 600 g groftrevne gulerødder
  • friskpresset citronsaft

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør det hakkede fiskekød sejt med salt. Tilsæt de øvrige ingredienser. Form farsen til frikadeller. Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande og steg fiskefrikadellerne.

Remouladesauce

Rør den afdryppede A38 sammen med remouladen og smag til med karry, citronsaft, sukker, salt og peber.

Server de lune fiskefrikadeller med remouladesauce, ristet rugbrød og gulerødder dryppet med citronsaft.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 51,9 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 17 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: