Fiskefrikadeller med remouladesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(55 vurderinger)

60+ min

Hjemmelavet fiskefars og ditto remoulade. Prøv det - det smager fantastisk!

Ingredienser

Antal portioner

Fiskefars

  • 400 g hakket torskekød
  • 1 æg
  • 2 spsk majsstivelse
  • 1 dl skummetmælk
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør

Remouladesauce

Tilbehør

  • 400 g rugbrød i skiver
  • 600 g groftrevne gulerødder
  • friskpresset citronsaft

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør det hakkede fiskekød sejt med salt. Tilsæt de øvrige ingredienser. Form farsen til frikadeller. Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande og steg fiskefrikadellerne.

Remouladesauce

Rør yoghurten sammen med remouladen og smag til med karry, citronsaft, sukker, salt og peber.

Server de lune fiskefrikadeller med remouladesauce, ristet rugbrød og gulerødder dryppet med citronsaft.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 52,1 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: