Fiskelasagne med porrer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

60+ min

Garfields livret, nu med fisk - det er da vist en win win situation!

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 tsk rapsolie
  • 300 g frossen helbladet spinat
  • 3 porrer i tynde ringe
  • 3 stilke bladselleri i tynde skiver
  • 1 tsk citronpeber
  • 1½ tsk groft salt

Tilbehør

  • 200 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive varmt i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits den frosne spinat i ca. 1 min. Tilsæt porrer, bladselleri, citronpeber og salt og svits i yderligere ca. 2 min.

Rens og tør fiskefileterne. Rør sauce og mælk sammen. Læg ingredienserne lagvis i et smurt ovnfast fad (ca. 6 x 21 x 26 cm) således: Halvdelen af fiskefileterne, 4 lasagneplader, ca. 5 dl af grøntsagerne og 3 dl sauce. Gentag med resten af ingredienserne. Bag lasagnen midt i ovnen. Lad lasagnen hvile tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Bagetid

Ca. 45 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,7 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 21 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: