Fiskelasagne med porrer
60+ min

Fiskelasagne med porrer

Garfields livret, nu med fisk - det er da vist en win win situation!
Fryseegnet
Bedømmelse (19 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fiskelasagne med porrer

Garfields livret, nu med fisk - det er da vist en win win situation!

Antal portioner
  • 2 tsk rapsolie
  • 300 g frossen helbladet spinat
  • 3 porrer i tynde ringe
  • 3 stilke bladselleri i tynde skiver
  • 1 tsk citronpeber
  • 1½ tsk groft salt

Tilbehør

  • 200 g landbrød

Fremgangsmåde:

Lad fedtstoffet blive varmt i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits den frosne spinat i ca. 1 min. Tilsæt porrer, bladselleri, citronpeber og salt og svits i yderligere ca. 2 min.

Rens og tør fiskefileterne. Rør sauce og mælk sammen. Læg ingredienserne lagvis i et smurt ovnfast fad (ca. 6 x 21 x 26 cm) således: Halvdelen af fiskefileterne, 4 lasagneplader, ca. 5 dl af grøntsagerne og 3 dl sauce. Gentag med resten af ingredienserne. Bag lasagnen midt i ovnen. Lad lasagnen hvile tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Bagetid

Ca. 45 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,7 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 21 %
Print