Fiskepakker med fine grøntsager
45 min

Fiskepakker med fine grøntsager

Pak fiskepakkerne op ved bordet og duft til dampen fra dem. Server ris og dressing til.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fiskepakker med fine grøntsager

Pak fiskepakkerne op ved bordet og duft til dampen fra dem. Server ris og dressing til.

Antal portioner

Ris

  • 6 dl vand
  • 1 tsk groft salt
  • ¼ tsk safrantråde
  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)

Fiskepakker

  • 8 bagepapir (ca. 30 x 30 cm)
  • 8 rødspættefileter eller torsk (ca. 600 g)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g champignoner i skiver
  • 1 porre i tynde ringe (ca. 200 g)
  • 200 g agurk uden kerner og i halve skiver
  • 25 g smør
  • 1 tomat i skiver (ca. 75 g)
  • 1 citron i skiver

Dressing

Fremgangsmåde:

Ris

Bring vand, salt og safran i kog i en gryde og tilsæt risene. Kog risene under låg og ved svag varme i ca. 12 min. Lad risene hvile, stadig under låg, i ca. 12 min.

Fiskepakker

Fold hvert stykke bagepapir på midten. Fjern evt. den hvide skindside på fiskefileterne. Læg fisken på den ene side af det udfoldede bagepapir. Krydr med salt og peber. Kom derefter champignon, porrer og agurk ovenpå. Fordel smørklatter, tomat og citron på toppen. Luk hver pakke ved at rulle de 2 lange papirsider sammen ned mod fisken. Sno hver ende og bøj dem op. Bag fiskepakkerne midt i ovnen. Tiden afhænger af fiskefileternes tykkelse. Stik en kødnål gennem pakken, og mærk om fisken er varm.

Dressing

Rør fraiche med friske og tørre koriander, salt og peber. Smag til.

Pak pakkerne op ved bordet og duft til dampen fra dem. Server ris og dressing til.

Bagetid

10-15 min. ved 200° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,2 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 19 %
Print