Nøddepaneret fisk med squashtagliatelle
45 min

Nøddepaneret fisk med squashtagliatelle

Her serveres laksen med høvlet og dampet squash - et frisk alternativ til pasta.
Bedømmelse (18 vurderinger)

Min bedømmelse:

Nøddepaneret fisk med squashtagliatelle

Her serveres laksen med høvlet og dampet squash - et frisk alternativ til pasta.

Antal portioner
  • 1 laksefilet uden skind og ben (ca. 600 g)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 g smør - smeltet
  • 1 dl grofthakkede hasselnøddekerner
  • 3 grønne squash (ca. 700 g)
  • 1 tsk groft salt
  • ½ dl groftrevet parmesanost

Pynt

  • både af citroner

Tilbehør

  • 150 g groft brød

Fremgangsmåde:

Fjern eventuelle ben og skær laksefileten i 4 stykker. Læg dem i et ovnfast fad (ca. 20 x 40 cm). Drys laksefileterne med salt og peber. Dryp med smør og drys med nødder.

Bland fløde, citronskal, hvidløg og ost sammen. Hæld flødeblandingen i fadet med fisken. Bag retten midt i ovnen.

Skyl squashene og høvl dem i lange "tagliatellebaner" - brug en kartoffelskræller. Læg dem i et dørslag og overhæld dem med 1 liter kogende vand - drys med salt og vend godt rundt. Kom squashstrimlerne i en varm skål og drys med ost. Server straks sammen med de nøddepanerede fisk, citronbåde og brød til.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11590 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,5 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 21 %
  • Fedt: 54 %
Print