Nøddepaneret fisk med squashtagliatelle

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(38 vurderinger)

45 min

Her serveres laksen med høvlet og dampet squash - et frisk alternativ til pasta.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 laksefilet uden skind og ben (ca. 600 g)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 g smør - smeltet
  • 1 dl grofthakkede hasselnøddekerner
  • 3 grønne squash (ca. 700 g)
  • 1 tsk groft salt
  • ½ dl groftrevet parmesanost

Pynt

  • både af citron (usprøjtet)

Tilbehør

  • 150 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern eventuelle ben og skær laksefileten i 4 stykker. Læg dem i et ovnfast fad (ca. 20 x 40 cm). Drys laksefileterne med salt og peber. Dryp med smør og drys med nødder.

Bland fløde, citronskal, hvidløg og ost sammen. Hæld flødeblandingen i fadet med fisken. Bag retten midt i ovnen.

Skyl squashene og høvl dem i lange "tagliatellebaner" - brug en kartoffelskræller. Læg dem i et dørslag og overhæld dem med 1 liter kogende vand - drys med salt og vend godt rundt. Kom squashstrimlerne i en varm skål og drys med ost. Server straks sammen med de nøddepanerede fisk, citronbåde og brød til.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 225°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11590 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,5 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 21 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: