Du kan koge pasta og servere til i stedet for squashtagliatelle. Eller du kan servere begge dele - gerne blandet. Det vil også passe godt med godt brød til retten.
9839 kJ / 2352 kcal
577 kJ / 138 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 29,4 % | 10 g |
Kulhydrat: | 8,9 % | 3 g |
Fedt: | 61,7 % | 9,6 g |
4
Skind- og benfri laksefileter (ca. 600 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
10 g
Smør - smeltet
|
|
1 dl
Grofthakkede hasselnøddekerner (ca. dl)
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
1 dl
Groftrevet Parmigiano Reggiano
|
3
Grønne squash (ca. 700 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
½ dl
Groftrevet Parmigiano Reggiano
|
Både af citroner (usprøjtede)
|
---|