Fiskesalat med avocado - af en rest fisk

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

15 min

Fiskesalat med avocado - af en rest fisk er en lækker og hurtig opskrift, som både er sund og velsmagende.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dåse afdryppede majskerner (ca. 150 g)
  • frugtkød af ½ limefrugt
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 moden avocado i kvarte
  • 1 finthakket rødløg (ca. 75 g)
  • 150 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 1 spsk finthakkede friske mynteblade
  • 300 g dampet fisk, fx torskefilet eller rødspættefilet
  • 100 g skyllede blandede babysalatblade
  • 50 g bladselleri i tynde skiver
  • 50 g grofthakkede saltede pistacienøddekerner

Tilbehør

  • 1 groft flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom majs, limefrugt, salt og peber i en blender eller foodprocessor og blend til det er ensartet. Tilsæt avacado og blend til det er jævnt. Hæld blandingen i en skål og tilsæt løg, kvark og mynte. Pluk fisken og vend den i.

Anret fiskesalaten på en bund af salatblade og bladselleri. Drys med pistacienødder og server med brød til.

Tip

Hvis der er noget tilbage, smager det godt i madpakken dagen efter.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,5 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: