Fiskesuppe med porrer og fennikel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

15 min

En hurtig og elegant forret til når du har inviteret gæster.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 liter Karolines Køkken® Klassisk Tomatsuppe Klassisk tomatsuppe
  • ½ liter vand
  • 3 porrer i tynde strimler
  • 1 fennikel i tynde strimler
  • 500 g torskefilet i tern (ca. 2 x 2 cm)
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • top af fennikel

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom suppe og vand i en tykbundet gryde og bring det i kog under omrøring. Tilsæt porre og fennikel, kog suppen ca. 2 min. ved jævn varme og under omrøring. Tilsæt torsk, citronskal, salt og peber. Kog suppen i yderligere ca. 1 min. Smag til.

Ved serveringen

Anret suppen i varme skåle og pynt med fennikeltop. Server brød til.

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,6 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Rolle, semillon, sauvignon blanc Provence, Frankrig

Hvidvin fra Sydfrankrig, fx en Côtes-de-Provende. Ellers en god sauvignon blanc-baseret vin fra fx Bordeaux Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til hvid fisk