Fiskesuppe med porrer og fennikel

Bedømmelse

(5 vurderinger)

15 min

En hurtig og elegant forret til når du har inviteret gæster.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 liter Karolines Køkken® Klassisk Tomatsuppe Klassisk tomatsuppe
  • ½ liter vand
  • 3 porrer i tynde strimler
  • 1 fennikel i tynde strimler
  • 500 g torskefilet i tern (ca. 2 x 2 cm)
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • top af fennikler

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom suppe og vand i en tykbundet gryde og bring det i kog under omrøring. Tilsæt porre og fennikel, kog suppen ca. 2 min. ved jævn varme og under omrøring. Tilsæt torsk, citronskal, salt og peber. Kog suppen i yderligere ca. 1 min. Smag til.

Ved serveringen

Anret suppen i varme skåle og pynt med fennikeltop. Server brød til.

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,6 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 23 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde:

Vin match

Rolle, semillon, sauvignon blanc Provence, Frankrig

Hvidvin fra Sydfrankrig, fx en Côtes-de-Provende. Ellers en god sauvignon blanc-baseret vin fra fx Bordeaux Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til hvid fisk