Grøntsagssuppe med edamamebønner og laks

Grøntsagssuppe med edamamebønner og laks

15 min
Grøntsagssuppe med edamamebønner og andet grønt. Verdens nemmeste grøntsagssuppe med laks - og masser af smag!

Sådan gør du

Suppe
  • Bring bouillon i kog i en gryde. Tilsæt wok-blandingen og kog suppen ved jævn varme uden låg i ca. 2 min.
  • Kom edamamebønner og den rå laks i og kog suppen i yderligere ca. 1 min. - til laksestykkerne skifter farve.
  • Rør madlavningsfløde og salt i, varm suppen igennem og smag til.
Drys
  • Hæld suppen i dybe tallerkener og drys med sesamfrø og peber.
  • Pynt med persille eller korianderblade og server suppen med brød til.
Mere inspiration

Vil du have inspiration til mere super hurtig aftensmad.

Velbekomme!
Tip

Brug 500 g friske grøntsager, fx broccoli, gulerødder og blomkål i små stykker i stedet for wok-blandingen. Det er en god måde at få tømt grøntsagsskuffen i køleskabet.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10363 kJ / 2477 kcal

Næringsindhold pr. 100g

375 kJ / 90 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,1 g
Protein: 24,1 % 5,3 g
Kulhydrat: 35,9 % 7,9 g
Fedt: 40 % 4,1 g
Relateret video
Grøntsagssuppe med edamamebønner og laks

Grøntsagssuppe med edamamebønner og andet grønt. Verdens nemmeste grøntsagssuppe med laks - og masser af smag! https://www.arla.dk/opskrifter/gronts...

Ingredienser

Suppe
Grøntsagsbouillon
½ liter
Frossen wok-blanding
1 kg
Bælgede, frosne edamamebønner
200 g
Laksefilet i tern (ca. 2x2 cm)
300 g
½ liter
Groft salt
1½ tsk
Drys
Sorte sesamfrø
2 tsk
Friskkværnet peber
Pynt
Bredbladet persille eller korianderblade
Tilbehør
Durumbrød
250 g