Grøntsagssuppe med edamamebønner og laks

Grøntsagssuppe med edamamebønner og laks

15 min
Grøntsagssuppe med edamamebønner og andet grønt. Verdens nemmeste grøntsagssuppe med laks - og masser af smag!

Sådan gør du

Suppe
  • Bring bouillon i kog i en gryde. Tilsæt wok-blandingen og kog suppen ved jævn varme uden låg i ca. 2 min.
  • Kom edamamebønner og den rå laks i og kog suppen i yderligere ca. 1 min. - til laksestykkerne skifter farve.
  • Rør madlavningsfløde og salt i, varm suppen igennem og smag til.
Drys
  • Hæld suppen i dybe tallerkener og drys med sesamfrø og peber.
  • Pynt med persille eller korianderblade og server suppen med brød til.

Brug 500 g friske grøntsager, fx broccoli, gulerødder og blomkål i små stykker i stedet for wok-blandingen. Det er en god måde at få tømt grøntsagsskuffen i køleskabet.

Energiindhold for hele retten:

10375 kJ / 2480 kcal

Næringsindhold pr. 100g

375 kJ / 90 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,1 g
Protein: 24 % 5,3 g
Kulhydrat: 36 % 8 g
Fedt: 40 % 4,1 g
Mere inspiration

Vil du have inspiration til mere super hurtig aftensmad.

Relateret video
Grøntsagssuppe med edamamebønner og laks

Grøntsagssuppe med edamamebønner og andet grønt. Verdens nemmeste grøntsagssuppe med laks - og masser af smag! https://www.arla.dk/opskrifter/gronts...

Ingredienser

Suppe
½ liter Grøntsagsbouillon
1 kg Frossen wok-blanding
200 g Bælgede, frosne edamamebønner
300 g Laksefilet i tern (ca. 2x2 cm)
½ liter Madlavningsfløde
1½ tsk Groft salt
Drys
2 tsk Sorte sesamfrø
Friskkværnet peber
Pynt
Bredbladet persille eller korianderblade
Tilbehør
250 g Durumbrød