
Ingredienser
4 personer
4 Fjæsingfileter med skind (ca. 600 g) |
---|
Sauterede tomater
50 g Smør | |
---|---|
4 Rødløg i både (ca. 200 g) | |
400 g Cocktailtomater i halve | |
3 Små fed hvidløg i tynde skiver | |
½ tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber | |
1 spsk Grofthakkede merianblade |
½ tsk Rapsolie | |
---|---|
½ tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber |
Tilbehør
1 kg Skrabede nye kartofler - koges |
---|
Sådan gør du
Fisk
Sauterede tomater
Grillning af fisken
Tip
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6952 kJ / 1662 kcal
Næringsindhold pr. 100g
306 kJ / 73 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 33,2 % | 6 g |
Kulhydrat: | 38,3 % | 6,9 g |
Fedt: | 28,5 % | 2,4 g |
Relateret video
Hvordan koger man nye kartofler
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.