Ørreder i folie
45 min
•
&format=webp)
Fisk på denne måde er skøn. Server pakkerne for dine gæster og lad dem åbne dem selv.
Ingredienser
Kryddersmør
75 g
Blødt smør
|
|
---|---|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Hakkede basilikumblade
|
4
Ørreder (ca. 1 kg)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
Spinatsalat
1½ liter
Groftrevne friske spinatblade
|
|
---|---|
1
Finthakket rødløg
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 spsk
Olie
|
|
3 spsk
Vand
|
Tilbehør
1 kg
Kartofler
|
---|
Sådan gør du
Kryddersmør
Spinatsalat
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Ørrederne kan også tilberedes i ovnen, ca. 25 min. ved 200°.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
469 kJ / 112 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,1 g |
Protein: | 9,3 g |
Fedt: | 5,1 g |
Kulhydrat: | 7,2 g |
