Flødeis med marinerede jordbær og sprød marcipan

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(24 vurderinger)

30 min

En nem og dejlig dessert, der smager allerbedst, når jordbærrene er sødest og rødest! Uden for jordbærsæsonen kan desserten laves med anden frugt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g ren, rå marcipan
  • 500 g rensede jordbær
  • ½ dl koncentreret hyldeblomstsaft
  • 500 g vaniljeflødeis
  • 1 spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)

Pynt

  • fintrevet citronskal (usprøjtet)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Riv marcipanen groft på et rivejern. Rist den i en tør pande, ved jævn varme i ca. 5 min. - rør af og til. Lad den køle af.

Skær jordbærrene i kvarte og fordel dem i 6 glas eller skåle sammen med hyldeblomstsaft.

Stil imens isen på køkkenbordet i ca. 15 min. Kom den i en skål, tilsæt citronskal og pisk isen blød til den har softicekonsistens. Fordel isen på jordbærrene og drys med ristet marcipan. Pynt med citronskal og server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,6 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 46 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag