Flødeis med marinerede jordbær og sprød marcipan - Opskrifter - Arla

Flødeis med marinerede jordbær og sprød marcipan

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(24 vurderinger)

30 min

En nem og dejlig dessert, der smager allerbedst, når jordbærrene er sødest og rødest! Uden for jordbærsæsonen kan desserten laves med anden frugt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g ren, rå marcipan
  • 500 g rensede jordbær
  • ½ dl koncentreret hyldeblomstsaft
  • 500 g vaniljeflødeis
  • 1 spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)

Pynt

  • fintrevet citronskal (usprøjtet)

Sådan gør du

Sådan gør du

Riv marcipanen groft på et rivejern. Rist den i en tør pande, ved jævn varme i ca. 5 min. - rør af og til. Lad den køle af.

Skær jordbærrene i kvarte og fordel dem i 6 glas eller skåle sammen med hyldeblomstsaft.

Stil imens isen på køkkenbordet i ca. 15 min. Kom den i en skål, tilsæt citronskal og pisk isen blød til den har softicekonsistens. Fordel isen på jordbærrene og drys med ristet marcipan. Pynt med citronskal og server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,6 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 46 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: