Flødeis med marinerede jordbær og sprød marcipan

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(24 vurderinger)

30 min

En nem og dejlig dessert, der smager allerbedst, når jordbærrene er sødest og rødest! Uden for jordbærsæsonen kan desserten laves med anden frugt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g ren, rå marcipan
  • 500 g rensede jordbær
  • ½ dl koncentreret hyldeblomstsaft
  • 500 g vaniljeflødeis
  • 1 spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)

Pynt

  • fintrevet citronskal (usprøjtet)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Riv marcipanen groft på et rivejern. Rist den i en tør pande, ved jævn varme i ca. 5 min. - rør af og til. Lad den køle af.

Skær jordbærrene i kvarte og fordel dem i 6 glas eller skåle sammen med hyldeblomstsaft.

Stil imens isen på køkkenbordet i ca. 15 min. Kom den i en skål, tilsæt citronskal og pisk isen blød til den har softicekonsistens. Fordel isen på jordbærrene og drys med ristet marcipan. Pynt med citronskal og server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,6 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 46 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag