Flødeis med marinerede jordbær og sprød marcipan

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

30 min

En nem og dejlig dessert, der smager allerbedst, når jordbærrene er sødest og rødest! Uden for jordbærsæsonen kan desserten laves med anden frugt.

Ingredienser

Antal portioner
  • 50 g ren, rå marcipan
  • 500 g rensede jordbær
  • ½ dl koncentreret hyldeblomstsaft
  • 800 ml Arla® Øko flødeis, Vanilje (ca. 445 g)
  • 1 spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)

Pynt

  • fintrevet citronskal (usprøjtet)

Sådan gør du

Sådan gør du

Riv marcipanen groft på et rivejern. Rist den i en tør pande, ved jævn varme i ca. 5 min. - rør af og til. Lad den køle af.

Skær jordbærrene i kvarte og fordel dem i 6 glas eller skåle sammen med hyldeblomstsaft.

Stil imens isen på køkkenbordet i ca. 15 min. Kom den i en skål, tilsæt citronskal og pisk isen blød til den har softicekonsistens. Fordel isen på jordbærrene og drys med ristet marcipan. Pynt med citronskal og server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,6 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 46 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: