Fløderand med melon

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Fløderand er efterhånden en forbigået klassiker. Synd og skam for det smager fantastisk!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 300 g blandet meloner i kugler

Pynt

  • frisk citronmelisseblad

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Kom fløde, mælk, fraiche, sukker og vaniljesukker i en skål og rør det godt sammen. Træk husblassen op af vandet med et vand, der hænger ved. Smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblassen med ca. 2 dl af flødeblandingen og rør det i resten. Hæld fromageblandingen i en randform og stil den tildækket i køleskabet i mindst 3 timer - eller til den er stivnet.

Ved serveringen

Vend fløderanden ud på et fad og fyld den med melonkugler.

Tip

Du kan også pynte med flødeskum.

Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 17960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,1 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 74 %

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

En dejlig, forfriskende vin til denne klassiker er den let perlende moscato d'asti fra Norditalien Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til marcipan

Andre gode forslag