Fløderand med melon

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Fløderand er efterhånden en forbigået klassiker. Synd og skam for det smager fantastisk!

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 300 g blandet meloner i kugler

Pynt

  • frisk citronmelisseblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Kom fløde, mælk, fraiche, sukker og vaniljesukker i en skål og rør det godt sammen. Træk husblassen op af vandet med et vand, der hænger ved. Smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblassen med ca. 2 dl af flødeblandingen og rør det i resten. Hæld fromageblandingen i en randform og stil den tildækket i køleskabet i mindst 3 timer - eller til den er stivnet.

Ved serveringen

Vend fløderanden ud på et fad og fyld den med melonkugler.

Tip

Du kan også pynte med flødeskum.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 17960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,1 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 74 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

En dejlig, forfriskende vin til denne klassiker er den let perlende moscato d'asti fra Norditalien Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til marcipan