Fløderand med melon

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Fløderand er efterhånden en forbigået klassiker. Synd og skam for det smager fantastisk!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 300 g blandet meloner i kugler

Pynt

  • frisk citronmelisseblad

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Kom fløde, mælk, fraiche, sukker og vaniljesukker i en skål og rør det godt sammen. Træk husblassen op af vandet med et vand, der hænger ved. Smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblassen med ca. 2 dl af flødeblandingen og rør det i resten. Hæld fromageblandingen i en randform og stil den tildækket i køleskabet i mindst 3 timer - eller til den er stivnet.

Ved serveringen

Vend fløderanden ud på et fad og fyld den med melonkugler.

Tip

Du kan også pynte med flødeskum.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 17960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,1 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 74 %

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

En dejlig, forfriskende vin til denne klassiker er den let perlende moscato d'asti fra Norditalien Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til marcipan

Andre gode forslag