Flødestuvet hvidkål

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

45 min

Flødestuvet hvidkål med medister og rødbeder. God gammeldags mormormad. Mums!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ hvidkål (ca. 600 g)
  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt

Hertil

  • 400 g stegt medisterpølse
  • 100 g syltede rødbeder
  • 2 spsk sennep
  • 240 g groft rugbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern de yderste blade og stokken fra hvidkålshovedet. Skær kålen i store stykker og kom dem i kogende vand tilsat salt. Kog hvidkålen ved jævn varme og under låg i ca. 12 min. Hæld kålen til afdrypning i en sigte og lad den køle af. Pak den afkølede kål i et viskestykke og vrid den meget grundigt, til den er fri for væde.

Hak kålen fint med en kniv. Kom smør, fløde og mælk i en tykbundet gryde og bring det i kog under omrøring. Tilsæt den hakkede kål, salt og peber og bring atter blandingen i kog, stadig under omrøring. Smag den flødestuvede hvidkål til.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 14380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 66 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag