Florlette marengs med flødefyld
2 timer 40 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
Uhm, marengs! Sprøde himmerigsmundfulde af kyskager, der springer i munden og smelter på tungen. Inspireret af de klassiske marengskager - hofdessert og bikuber. Også god til kaffe.
Ingredienser
Marengs - 12 stk.
|
3
Æggehvider, evt. pasteuriserede (ca. 1 dl)
|
|
|---|---|
|
300 g
Sukker (ca. 3½ dl)
|
|
|
¾ tsk
Ufarvet lagereddike
|
|
150 g
Mørk chokolade
|
|---|
|
½ liter
Piskefløde
|
|
|---|---|
|
3 spsk
Fintrevet mørk chokolade
|
Sådan gør du
Marengs
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Tilsæt lidt farve i margensmassen, hvis du ønsker farvede margens.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1502 kJ / 359 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,1 g |
| Protein: | 2,7 g |
| Fedt: | 21,4 g |
| Kulhydrat: | 39,1 g |