Focaccia med hvid ost og rosmarin

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

60+ min

Foccacia kan laves med mange slags topping; prøv også med rødløg, oliven eller andre krydderurter.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Mos osten groft. Kom vandet (lillefingervarmt - ca. 37°) i en stor skål og rør gæren ud heri. Tilsæt sukker, salt og mel (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen med en grydeske. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. ½ time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Rul dejen ud til en firkantet plade (ca. 35 x 35 cm). Fordel ost og hakket rosmarin på halvdelen af dejen. Fold resten af dejen over. Rul den ud igen (ca. 35 x 35 cm). Lad dejen hæve tildækket på en plade med bagepapir i ca. 1 time. Lav nogle dybe huller i dejen med fingerspidserne, dryp lidt olie i hullerne og pynt med rosmarinkviste. Bag brødet midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,5 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 70 %
  • Fedt: 18 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: