Forårswok med rabarber

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

30 min

Frisk ret med sursød og cremet sauce.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • 25 g hakkede saltede mandler

Tilbehør

  • 150 g perlebyg - koges

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Drys rababerne med sukker og lad dem trække i mindst 10 min. Lad en wok blive godt varm og lad fedtstoffet blive varmt. Svits kyllingekødet i ca. 3 min. Tilsæt spidskål og rabarber og svits i yderliger ca. 1 min. Tilsæt mornaysaucen og varm retten godt igennem. Smag til og server med perlebyg og drys af mandler.

Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag