Forårswok med rabarber

Bedømmelse

(12 vurderinger)

30 min

Frisk ret med sursød og cremet sauce.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • 25 g hakkede saltede mandler

Tilbehør

  • 150 g perlebyg - koges

Sådan gør du

Sådan gør du

Drys rababerne med sukker og lad dem trække i mindst 10 min. Lad en wok blive godt varm og lad fedtstoffet blive varmt. Svits kyllingekødet i ca. 3 min. Tilsæt spidskål og rabarber og svits i yderliger ca. 1 min. Tilsæt mornaysaucen og varm retten godt igennem. Smag til og server med perlebyg og drys af mandler.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 27 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: