Forårswok med rabarber

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

30 min

Frisk ret med sursød og cremet sauce.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • 25 g hakkede saltede mandler

Tilbehør

  • 150 g perlebyg - koges

Sådan gør du

Sådan gør du

Drys rababerne med sukker og lad dem trække i mindst 10 min. Lad en wok blive godt varm og lad fedtstoffet blive varmt. Svits kyllingekødet i ca. 3 min. Tilsæt spidskål og rabarber og svits i yderliger ca. 1 min. Tilsæt mornaysaucen og varm retten godt igennem. Smag til og server med perlebyg og drys af mandler.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: