Forårswok med rabarber

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

30 min

Frisk ret med sursød og cremet sauce.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • 25 g hakkede saltede mandler

Tilbehør

  • 150 g perlebyg - koges

Sådan gør du

Sådan gør du

Drys rababerne med sukker og lad dem trække i mindst 10 min. Lad en wok blive godt varm og lad fedtstoffet blive varmt. Svits kyllingekødet i ca. 3 min. Tilsæt spidskål og rabarber og svits i yderliger ca. 1 min. Tilsæt mornaysaucen og varm retten godt igennem. Smag til og server med perlebyg og drys af mandler.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: