Foreller kogt i ovn

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

1 timer

Foreller kogt i ovn er en nem og lækker opskrift, som ikke tager lang tid at forberede. Prøv den evt. med kartofler og hollanddaisesauce.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 6 rensede foreller (ca. 1⅕ kg)

Kogelage

  • 1 liter vand
  • 2 spsk groft salt
  • 2 spsk eddike
  • 2 laurbærblade
  • 20 sorte peberkorn
  • 1 zittauerløg i tynde ringe
  • 2 gulerødder i tynde skiver

Tilbehør hollandaisesauce med fløde - se link

  • 1 kg kartofler

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg forellerne side ved side i et ovnfast fad.

Kogelage

Bring vandet i kog. Tilsæt krydderier samt gulerødder og løg. Hæld kogelagen over forellerne. Dæk fadet med folie og kog retten midt i ovnen.

Kogetid i ovn

Ca. ½ time ved 250°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 17450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 61 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag