Foreller kogt i ovn

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

1 timer

Foreller kogt i ovn er en nem og lækker opskrift, som ikke tager lang tid at forberede. Prøv den evt. med kartofler og hollanddaisesauce.

Ingredienser

Antal portioner
  • 6 rensede foreller (ca. 1⅕ kg)

Kogelage

  • 1 liter vand
  • 2 spsk groft salt
  • 2 spsk eddike
  • 2 laurbærblade
  • 20 sorte peberkorn
  • 1 zittauerløg i tynde ringe
  • 2 gulerødder i tynde skiver

Tilbehør hollandaisesauce med fløde - se link

  • 1 kg kartofler

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg forellerne side ved side i et ovnfast fad.

Kogelage

Bring vandet i kog. Tilsæt krydderier samt gulerødder og løg. Hæld kogelagen over forellerne. Dæk fadet med folie og kog retten midt i ovnen.

Kogetid i ovn

Ca. ½ time ved 250°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 17450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 61 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: