Foreller kogt i ovn

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

1 timer

Foreller kogt i ovn er en nem og lækker opskrift, som ikke tager lang tid at forberede. Prøv den evt. med kartofler og hollanddaisesauce.

Ingredienser

Antal portioner

  • 6 rensede foreller (ca. 1⅕ kg)

Kogelage

  • 1 liter vand
  • 2 spsk groft salt
  • 2 spsk eddike
  • 2 laurbærblade
  • 20 sorte peberkorn
  • 1 zittauerløg i tynde ringe
  • 2 gulerødder i tynde skiver

Tilbehør hollandaisesauce med fløde - se link

  • 1 kg kartofler

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg forellerne side ved side i et ovnfast fad.

Kogelage

Bring vandet i kog. Tilsæt krydderier samt gulerødder og løg. Hæld kogelagen over forellerne. Dæk fadet med folie og kog retten midt i ovnen.

Kogetid i ovn

Ca. ½ time ved 250°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 17450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 61 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: