Du kan lave ostecroutoner af daggammelt brød - uanset om det er fint eller groft, lyst eller mørkt. Rugbrød er også velegnet til at lave croutoner af.
9363 kJ / 2238 kcal
998 kJ / 239 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 16,3 % | 9,6 g |
Kulhydrat: | 24 % | 14,1 g |
Fedt: | 59,7 % | 16,1 g |
Ostechips er gode som snacks - eller om det sprøde indslag i en salat.
½ spsk
Dijonsennep
|
|
---|---|
¼ tsk
Fint salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Hvidvinseddike
|
|
3 spsk
Olivenolie
|
5 skiver
Sandwichbrød uden skorpe, i tern
|
|
---|---|
25 g
Smør i mindre stykker
|
125 g
Bacon i tynde skiver
|
|
---|---|
1 liter
Icebergsalat revet i grove stykker
|
|
200 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|