Fransk bondesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

30 min

Salaten er en skøn kombination af ost, tomat, bacon, oliven og grønne bønner.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 300 g Castello Tistrup® ML 24% (45+) i tern
  • 250 g bacon i tern
  • 250 g haricots verts, blancherede
  • 10 tomater eller ¾ kg cherrytomater
  • 2 hoveder salat fx egeblad, iceberg, frisée eller frillice
  • 150 g croutoner
  • 150 g sorte oliven med sten
  • ¾ dl klippet purløg

Marinade

  • 1½ dl olivenolie
  • ½ dl rødvinseddike
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist bacontern sprøde. Bland ost, ristede bacontern, haricots verts og tomatbåde eller halve cherrytomater med salat, der er brækket i mundrette stykker. Drys med croutoner, sorte oliven og klippet purløg. Pisk olivenolie, rødvinseddike, dijonsennep og evt. knust hvidløg sammen. Smag til med salt og peber og hæld dressingen over salaten lige inden servering.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 14810 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,9 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 17 %
  • Fedt: 66 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: