Fransk bondesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

30 min

Salaten er en skøn kombination af ost, tomat, bacon, oliven og grønne bønner.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 300 g Castello Tistrup® ML 24% (45+) i tern
  • 250 g bacon i tern
  • 250 g haricots verts, blancherede
  • 10 tomater eller ¾ kg cherrytomater
  • 2 hoveder salat fx egeblad, iceberg, frisée eller frillice
  • 150 g croutoner
  • 150 g sorte oliven med sten
  • ¾ dl klippet purløg

Marinade

  • 1½ dl olivenolie
  • ½ dl rødvinseddike
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist bacontern sprøde. Bland ost, ristede bacontern, haricots verts og tomatbåde eller halve cherrytomater med salat, der er brækket i mundrette stykker. Drys med croutoner, sorte oliven og klippet purløg. Pisk olivenolie, rødvinseddike, dijonsennep og evt. knust hvidløg sammen. Smag til med salt og peber og hæld dressingen over salaten lige inden servering.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 14810 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,9 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 17 %
  • Fedt: 66 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: